Kihagyhatatlan lehetőségek, ha Airbnbzésbe fognál!

Az Airbnb népszerűsége továbbra is töretlen, még mindig akadnak, akik a rövid távú lakás kiadás mellett döntenek a magasabb hozam reményében. Az alábbi szempontokat azonban érdemes figyelembe venni mielőtt belevágunk.

A legelső dolog: bár az Airbnbzés még mindig nagyon népszerű, de továbbra is a legbelsőbb kerületekben pörög leginkább.

Fontos az is, ha ebből a célból vásárolunk lakást, érdemes érdeklődni, hogy a ház engedélyezi-e egyáltalán az ilyen jellegű kiadást, nehogy később ebből problémánk adódjon.

És még valami, amit jó ha szem előtt tartunk: ezeknek a lakásoknak kifogástalan állapotban, nagyon igényesen kialakítva kell a vendégeket fogadni. Tehát válasszunk megfelelő állapotban lévő lakást, vagy kalkuláljunk a felújítási költségekkel!

Mindemellett a profi fotókat se feledjük és kérdezzük meg a kiadásban jártas versenytársak, ismerősök apróbb-nagyobb tapasztalatait is.

Ezúttal hoztunk néhány olyan 50 millió alatti lakást, amivel nem nyúlhatsz mellé, ha Airbnb céljából keresgélsz!

Az Airbnbisek egyik népszerű célpontja természetesen a VII. kerület. Itt, a bulinegyedhez közel találtuk ezt a szépen felújított, szép, polgári hangulatú lakást. Közepes méretének és jó elosztásának köszönhetően kifejezetten ajánlott azok számára, akik rövid távú kiadásban gondolkoznak.

 

Szintén ezen a környéken, a Wesselényi utcában eladó ez a fiatalos lakás.  Az 52,5 m2-es alapterületéhez  galéria is tartozik, így többen is kényelmesen elférnek a lakásban. Teljes körűen felújították, így akár azonnal birtokba vehető, villámgyorsan kiadható.

Kisebb lakásokra is bőven van kereslet, pláne, ha az az  V. kerületben van, mint az alábbi lakás. A Bazilikától pár percre eladó, ez az Airbnb engedéllyel(!) is rendelkező 32nm-es lakás. A nagy belmagasságnak köszönhetően, pedig igény szerint még egy galéria kialakítására is van lehetőség, tovább növelve a fogadható személyek számát, így a bevételt.

A VI. kerület belsőbb részein is érdemes lakást vásárolni, ugyanis itt is szívesen szállnak meg a turisták. A Deák tértől 2 percre, a csendes Paulay Ede utcában találtuk ezt a másfél szobás lakást, amiben mindent gyönyörűen felújítottak. Emellett gépesítve, teljes bútorzattal is megvásárolhatjuk, így azzal sem kell már bajlódni.

Ha érdekelnek hasonló lakások, kattints ide!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lehetne elég tűzifa természetkárosítás nélkül is

Lehetne elég tűzifa természetkárosítás nélkül is

A NAK közleménye szerint óriási potenciál van a hazai erdőkben.

Újabb fontos ügyben csinálhat hátraarcot az Orbán-kormány?

Újabb fontos ügyben csinálhat hátraarcot az Orbán-kormány?

Palkovics László érdekes dolgokat mondott a török állami hírügynökségnek.

Az Alkotmánybíróság is vizsgálja a kata kivégzését

Az Alkotmánybíróság is vizsgálja a kata kivégzését

Alkotmányjogi panasz érkezett a katatörvényre, a benyújtó több dolgot is kifogásol az intézkedéssel kapcsolatban.

Zelenszkij bosszút esküdött, Putyin nem elégedett

Zelenszkij bosszút esküdött, Putyin nem elégedett

A Harkivot ért újabb támadást "nem fogják elfelejteni" az ukránok, Putyin leváltotta a Fekete-tengeri flotta főparancsnokát. Rövidhírek a háborúból.

© 2022 (v2.202102)