Kihagyhatatlan lehetőségek, ha Airbnbzésbe fognál!

Az Airbnb népszerűsége továbbra is töretlen, még mindig akadnak, akik a rövid távú lakás kiadás mellett döntenek a magasabb hozam reményében. Az alábbi szempontokat azonban érdemes figyelembe venni mielőtt belevágunk.

A legelső dolog: bár az Airbnbzés még mindig nagyon népszerű, de továbbra is a legbelsőbb kerületekben pörög leginkább.

Fontos az is, ha ebből a célból vásárolunk lakást, érdemes érdeklődni, hogy a ház engedélyezi-e egyáltalán az ilyen jellegű kiadást, nehogy később ebből problémánk adódjon.

És még valami, amit jó ha szem előtt tartunk: ezeknek a lakásoknak kifogástalan állapotban, nagyon igényesen kialakítva kell a vendégeket fogadni. Tehát válasszunk megfelelő állapotban lévő lakást, vagy kalkuláljunk a felújítási költségekkel!

Mindemellett a profi fotókat se feledjük és kérdezzük meg a kiadásban jártas versenytársak, ismerősök apróbb-nagyobb tapasztalatait is.

Ezúttal hoztunk néhány olyan 50 millió alatti lakást, amivel nem nyúlhatsz mellé, ha Airbnb céljából keresgélsz!

Az Airbnbisek egyik népszerű célpontja természetesen a VII. kerület. Itt, a bulinegyedhez közel találtuk ezt a szépen felújított, szép, polgári hangulatú lakást. Közepes méretének és jó elosztásának köszönhetően kifejezetten ajánlott azok számára, akik rövid távú kiadásban gondolkoznak.

 

Szintén ezen a környéken, a Wesselényi utcában eladó ez a fiatalos lakás.  Az 52,5 m2-es alapterületéhez  galéria is tartozik, így többen is kényelmesen elférnek a lakásban. Teljes körűen felújították, így akár azonnal birtokba vehető, villámgyorsan kiadható.

Kisebb lakásokra is bőven van kereslet, pláne, ha az az  V. kerületben van, mint az alábbi lakás. A Bazilikától pár percre eladó, ez az Airbnb engedéllyel(!) is rendelkező 32nm-es lakás. A nagy belmagasságnak köszönhetően, pedig igény szerint még egy galéria kialakítására is van lehetőség, tovább növelve a fogadható személyek számát, így a bevételt.

A VI. kerület belsőbb részein is érdemes lakást vásárolni, ugyanis itt is szívesen szállnak meg a turisták. A Deák tértől 2 percre, a csendes Paulay Ede utcában találtuk ezt a másfél szobás lakást, amiben mindent gyönyörűen felújítottak. Emellett gépesítve, teljes bútorzattal is megvásárolhatjuk, így azzal sem kell már bajlódni.

Ha érdekelnek hasonló lakások, kattints ide!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)