Pest legelegánsabb negyede csak Önre vár

Ismeri a pesti oldal legjobb, legelegánsabb negyedét? Kifelé a Kodály Köröndön túl, az Andrássy út jobb oldalán gyönyörű villák, nagykövetségek sorakoznak. Tömény elegancia mindenütt. Gondolta volna, hogy erre is akad nemsokára elkészülő, új építésű lakás?

Századfordulós villák, nagykövetségek, hatalmas fák, sok zöld; nagy és elegáns épületek, rendezett kertek. Mindez pár lépésre az Andrássy út – ki ne szeretne ilyen helyre költözni! Egy ilyen polgári miliőben mivel rengeteg a zöldfelület és csak elegáns épületek vannak az ingatlan elképesztően jó befektetés, illetve remek életminőséget biztosít.

Kiemelt eközben a lakóösszetétel is, igazi luxus, elegancia köszön vissza a Benczúr utca környékén, minden utcasarkon. Ha ez nem lenne elég: még a gyökeresen megújuló Városliget is közel van, az Oktogon 5-8 percre, a belváros pedig 10-12 percre található. Akár autóval, akár földalattival; sőt, még biciklivel vagy gyalog is pillanat alatt a nagyvárosi forgatagban lehetünk, miközben otthonunk elegáns és kifejezetten csendes, nyugalmas és zöldövezeti is egyben.

Ilyen helyen azután ritka alkalom, ha új építésű lakásokra bukkanunk. Hosszú évekig nem is igen akadt ilyen ezen az elképesztően jó környéken. Megdöbbenéssel vettük azonban észre, hogy most viszont van egy, ráadásul befejezéshez közel álló projekt a Benczúr utcában.

Kedvezményes áfával, stabil beruházótól

Itt ráadásul az egész környéket belengő klasszikus elegancia találkozik a szép modernitással, nem is csoda, hogy a rövidesen elkészülő Benczúr 11 projektben már nincs is túl sok eladó otthon. Tehát a VI. kerület diplomata negyedében, a Városligeti fasor és az Andrássy út között, fákkal övezett nyugodt mellékutcában közeledik a befejezéséhez ez a modern épület, közel a Kodály köröndhöz és a Bajza utcához, illetve a Hősök teréhez is.

A 38 lakást magába foglaló Benczúr 11 projekt egyébként három épületből áll, ahol már ősztől a lakók költözhetnek, méghozzá a kedvezményes, még 5 százalékos áfakulcs mellett. Nem árt azonban igyekezni: a 38-ból már csak 8 lakás vár gazdára. Szerencsére a belső kialakítás abszolút személyre szabható.

Emellett a beruházó Pannónia Nyugdíjpénztár bankhitel nélkül, teljes mértékben saját erőből finanszírozza a projektet. Ez garantálja a minőségi, határidőre történő átadást, valamint az, hogy a beruházó maga is az ingatlanba költözik: az épület Benczúr utcai elegáns épületszárnya fog otthont adni a Pannónia Nyugdíjpénztár új székházának.

Sok extra választható

A burkolatok, a szaniterek, a belső ajtók kiválasztása mellett az elektromos és gépészeti kialakítást, a válaszfalak mozgatását, illetve egyéb extra igények teljesítésére is lehetőség van. A lakások remekül benapozottak és a belvárosi elhelyezkedés ellenére meglepően tágas, szellős terek, a nagy üvegfelületek (ablakok, erkélyajtók, erkélykorlátok) lesznek, a lakások elosztása pedig kifejezetten jó! Ehhez jönnek még a legkorszerűbb hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszerek, a beépített, elektromos távvezérléssel szabályozható alumínium redőnyök és hasonlók.

Mivel egy darabig még nem várható hasonló volumenű, új lakóingatlan fejlesztés a környéken, így egy ilyen lakás értékállósága is több mint ígéretes, tehát befektetési lehetőségnek is kiváló itt egy új otthon.

Cikkünk megjelenését a Benczúr 11. projekt fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)