Hagyjuk hátunk mögött a nagyvárost, irány a festői Szentendre!

Joggal hívhatjuk Szentendrét a Dunakanyar igazi ékszerdobozának. A Visegrádi-hegység és a Duna találkozásánál elterülő imádnivaló, mediterrán hangulatú város nem csak természeti szépsége miatt népszerű. Egész évben számos programot szerveznek itt, legyen szó gasztronómiáról, művészetről, más kikapcsolódásról. Ha itt keresünk eladó otthont, biztosan nem nyúlhatunk mellé. Mutatjuk is, mit találtunk.
Szentendre nemcsak abban az esetben kiváló úti cél, ha fél-egy napra kirándulni akarunk a főváros környékén. Érdemes körülnéznünk itt akkor is, ha a nagyvárosból egy csendesebb, nyugodtabb környezetbe vágyunk. Ráadásul nem is kell mindent feladnunk érte, hiszen HÉV-vel 35-40 perc alatt, autóval pedig alig fél óra alatt a Bel-Budára juthatunk.

Körülnéztünk, mit vehetünk manapság magunknak egy belvárosi lakás árából Szentendrén, ha meguntuk a városi nyüzsgést!

Ha tehát elszakadnánk a város zajától, de mégsem szeretnénk családi házba költözni akkor is tökéletes választás Szentendre, például a panorámás része.  A város egyik legszebb, legelegánsabb részén, a Pismány hegyoldalában Dunára néző, örökpanorámával rendelkező 80 nm-es lakásba is költözhetünk. Az újszerű lakást akár azonnal birtokba is vehetjük, hiszen még a bútorokat is megvásárolhatjuk. A három szoba pedig lehetőséget kínál arra, hogy gyerekekkel költözzünk.

Viszont, ha nem csak a budapesti létet, hanem a lakásban punnyadást is meguntuk, és inkább egy kis családi házban élnénk mindennapjainkat, kiváló lehetőség ez a szintén panorámás kis családi ház. Szentendre csendes környékén helyezkedik el, ráadásul a nappaliból és az előtte lévő teraszáról csodás panoráma nyílik a hegyekre. Ez tényleg a nyugalom szigete!

Szentendre belvárosának szélén, szerencsére közel a Hévhez, várja új lakóját ez a jó állapotú sorházi otthon. A  kétszintes házhoz hangulatos kis kert is tartozik, tele növényekkel. A házat teljes körűen felújították, a földszinten padlófűtés és légkondi is gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

A harmadik szentendrei családi ház, egy igazi hangulatos otthon, akár nagyobb családok számára is kiváló. A Skanzen közelében épült és egy kisebb kert is tartozik hozzá, ami megfelelő hely a kikapcsolódásra. Azonban, ha nincs időnk, vagy nem akarunk nagy kerttel bajlódni, akkor tökéletes választás! A házban egy nappali és 3 szoba is van, tehát akár gyerekekkel is kényelmesen elférünk.

Ha érdekelnek hasonló eladó ingatlanok Szentendrén, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)