Új építésű otthonok Budapest kedvenc kerületeiben!

Budapesten még mindig nem mindegy, melyik kerületbe, milyen környékre költözünk. Az ingatlanvásárlás sarkalatos pontja az, amikor kiválasztjuk a környéket, ami mellett végül letesszük a voksunkat. Ha meg is van az általunk választott környék, akkor azután előfordul sokszor, hogy nehezen találunk az ízlésünknek megfelelő otthont!

Most összegyűjtöttünk olyan új építésű otthonokat, melyekkel biztosan nem lehet mellényúlni, ha lokációról van szó. Ráadásul mindenki megtalálja a számára ideális lakást a változatos kialakításoknak köszönhetően!

A belváros egyik méltán népszerű környékén, a VI. kerületi diplomatanegyedben épülnek a Benczúr 11 társasház elegáns, új lakásai. Az épületegyüttes a Kodály köröndtől, illetve a Hősök terétől is egyaránt pár percnyi sétára helyezkedik el. Az projekt során három különálló, földszinten összekapcsolt épület-egységben kerül kialakításra 39 új építésű lakás, dupla szinten mélygarázzsal.  Az épületek pedig szépen parkosított díszkertet fognak közre. Itt minden megkaphatunk, amit szeretnénk: Zöld környezet, a belvároshoz közel, 5 percre mindentől.

A belvárosban, a VIII. kerület kedvelt részén, a Corvin-negyed szélén kínál színvonalas lakásokat a Baross utcai társasház. 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathatnak az első lakásukat kereső fiatalok, a kiváló oktatási intézmények közelségét preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek. A lakások műszaki és esztétikailag is minden mai elvárásnak megfelelnek, így például modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer is beszerelésre kerül.

Budapest egyik legkedveltebb kerületében, a 13. kerületben épülnek a Metrodom társasház lakásai. Nem véletlenül annyira kedvelt környék a lakáskeresők körében. Itt a megújult, kertvárosias környezetben élők egyszerre élvezhetik a nyugalmat és a Váci útnak köszönhetően a jó infrastruktúrát is. Az ide költözők 5 kisebb épületben, 55-60 lakásos házak közül válogathatnak. Aki igazán exkluzív otthont keres az is jó helyen jár, a felső szinteken nagy teraszos exkluzív apartmanok kerülnek kialakításra.

A 13. kerületbe vágyók számára a Westend ház, a Csengery utcában kínűl nagyszerű lehetőséget! A modern 50 lakásos társasház csak néhány lépésre található a WestEnd bevásárlóközponttól, a Szent István parktól, valamint a Margit-szigettől. Itt mindenki megtalálja amire vágyik, hiszen 11 féle alaprajz közül válogathatunk, a panoráma kedvelőit pedig a legfelső szinten várja álmaik otthona, gyönyörű kilátással.

A budai oldal egyre népszerűbb környékén, Újbudán is remek lehetőségre leltünk, az Elite Park képében. Minden adott, hogy ide költözzünk, hiszen több bevásárlóközpont is van  környéken, a Duna part és a Kopaszi gát közelsége pedig igazi kikapcsolódást nyújt.  A lakások tervezői törekedtek az esztétikum és a funkcionalitás egységére, ezáltal nem csak gyönyörű, de praktikus otthonok is épülnek itt. A zöld környezetre vágyóknak mindenképpen érdemes körülnéznie, kertkapcsolatos lakások közül is válogathatunk, a be nem épített telek-részeket pedig parkosítják.

 

 

 

 


© 2021 (v2.202102)