Lipótvárosi kincs, akár bérbeadásra is!

Akár lakhatási, akár bérbeadási célból vesszük, lakás kinézete kiemelten fontos tényező. Nagyon klassz dolog olyan helyre költözni, ahova csak a bőröndöt kell vinni. Ezúttal azonnal költözhető otthonokat kerestünk Pest egyik legjobb helyszínén, Lipótvárosban.

A költözés eleve stresszes, így utána a legjobb, ha csak élvezni kell az új otthonunkat, és nem szükséges azonnal a felújítási munkálatokat tervezni. A bérbeadási célból vásárolt ingatlanok pedig – a magasabb színvonalú kialakítás révén – gyorsabban vezetnek bevételi céljaink eléréséhez. És persze az is kiemelten fontos, hogy megfelelő legyen az elhelyezkedésük.

Lipótvárosban most egy olyan, gyönyörű otthont találtunk, amely elhelyezkedésének és kinézetének köszönhetően tökéletes választás lehet azok számára, akik a központban szeretnének élni, vagy befektetni. A turisták a központi helyeket kedvelik, hiszen innen minden látványosság, kikapcsolódásra, szórakozásra alkalmas hely könnyen elérhető. Ebből a lakásból rövid sétával például a Nyugati Pályaudvar és a 4-6-os villamos is elérhető, ami a lehetőségek tárházát kínálja.

Budapesti lakások

A kivételes ingatlan teljes körű felújításon esett át, amikor is – a minőségi berendezések, gépezet mellett – különleges stílust is kapott. A bútorok, beltéri ajtók például egyedileg készült darabok, amik még jobban emelik a lakás presztízsét. A sikeres kinézethez szükség volt a jól átgondolt kiegészítőkre is, a képek, lámpák, függönyök, szőnyegek és dekorációs elemek is a tökéletes színkombinációt és anyaghasználatot mutatják.

Budapest

Az otthon beosztása – amerikai nappali, egy egész és egy fél szoba, fürdőszoba és mellékhelyiség – kifejezetten kedvező, olyan családoknak, bérlőknek akik, külön szeretnék választani az intim tereket a lakás többi részétől, emellett még a gyerekeknek is külön kis kuckót tudnak biztosítani.

befektetés


Ritka dolog a környéken, hogy lakás egy hatalmas kertre néz, elhelyezkedésének köszönhetően ráadásul rendkívül világos és csendes. Az erkély méretét kihasználva egy kis “nyugalomszigetet” is kialakíthatunk itt, amely a lakáshoz is illik, és saját stílusunknak is megfelel. Az erkélyünk igen hangulatos pillanatokkal, romantikus vacsorákkal, reggelizésekkel, kávézásokkal ajándékozhat meg.

eladó lakások Budapest

Egy-egy ilyen belvárosi lakás nemcsak kinézete és beosztása miatt vesz le a lábunkról, hanem környezete, és jó infrastruktúrája is kedvező olyan bérlők számára, akik szívesen részt vesznek a nyüzsgő belvárosi életben, de közben a csendesebb pillanatokat is élveznék saját otthonukból. A családosok könnyen találnak oktatási intézményt a közelben, de a bevásárlási és szórakozási opciókat is kedvezően kihasználhatják. A rövidtávú bérlők pedig a beülőhelyek, kávézók sokaságát próbálhatják ki.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)