Akadnak még 30 millió alatti XIII. kerületi lakások

Napjainkban az egyik legnépszerűbb célpontja, ha lakásvásárlásról van szó, a XIII. kerület. Rengeteg fiatal, és családos választja lakóhelyéül a kerületet, ami az elmúlt évtizedben jelentősen átalakult. A kerületi irodaépítkezések élen járnak a fővárosban, emellett számtalan lakópark épült, de a fejlődés azóta sem állt meg. Bőven válogathatunk, a 13. kerületi lakások kínálatában.  30 millió alatt vannak itt kis, zöldre néző lakások is. A Duna parti luxusapartmanok, vagy belváros közeli új építésű otthonok azért már más árkategóriában vannak…Megnéztük, hogy mit talál magának, aki 30 millió alatt keres otthont a XIII. kerületben!

Sok fiatal keres magának otthont a környéken, hiszen a multinacionális cégek közül sok itt van, az egymást érik errefelé az irodaházak, így a környék nagy vonzerővel bír a fiatal, sok esetben vidékről érkező munkavállaló számára.

Ha errefelé dolgozunk, akkor jó választás lehet itt keresni egy kis, olcsó lakást, ám ha befektetés céljából keresünk ingatlant, akkor is kifejezetten jó helyen járunk, hiszen – a fentiek okán – sok potenciális bérlőbe bukkanhatunk, akik épp erre keresgélnek.

Az alábbi eladó Újlipótvárosi lakás például mindkét célból jó választás!

Felújított állapotban, félszuterén szinten várja új lakóját. Az kerületben az elhelyezkedése kiváló, az ára pedig az az épületen belüli, kevéssé szerencsés elhelyezkedése miatt kifejezetten megfizethető! És a felújítással sem lesz gondunk.

A kerület másik kedvelt városrészén eladó ez a napfényes 1+1 szobás lakás. A Róbert Károly körúti Kika szomszédságában található 38nm-es tágas, világos, lakástól a metró nagyon közel van, a Városliget pedig csupán pár perc séta.

 

Szintén a környéken, a Béke térnél eladó ez a felújított lakás. Az ablakok  zöld területre néznek, ahonnan rengeteg napfény jut a lakásba. Az egy szobás lakás alapterületét pedig galériával egészítették ki, megnövelve így az életteret.

 

Ha érdekelnek hasonló lakások a 13. kerületben, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)