Velencei álom: luxusingatlanok a tó körül

A Velencei-tó a budapestieknek és a Fejér megyében lakóknak igazi főnyeremény. A gyorsan fejlődő tóparti települések ingyenes strandot, kirándulóhelyeket, éttermeket, és az év nagy részében immár színes programokat is kínálnak. Ráadásul a közelsége miatt, akár egy délutánra is megérni leugrani, vagy akár ott is lehet élni, és lehet valamelyik közeli nagyvárosban dolgozni, mint olyan sokat teszik. Körbejártuk a tavat, és “elhoztuk” a legszebb eladósorban lévő, meglepően jó árú – persze nem filléres – villákat!

Az elmúlt években egyre többen választják állandó lakóhelyül a Velancei-tó környékét, innen járnak be Budapestre dolgozni. De sokan vannak azok is akik, nyaralót vesznek itt, hiszen közelsége miatt jól kihasználható. Az itteni nyaralók így sokszor tavasztől őszig is rendszeresen lakottak.

Bár köztudottan olcsóbb a Velencei-tó mint a Balaton, itt is bőven válogathatunk a vízpart közeli luxus színvonalú ingatlanok között. Körbejártuk a tavat, és elhoztuk a legszebb villákat!

Budapest felől érkezve a legközelebbi tóparti település Velence. Itt bukkantunk erre a gyönyörű és elegáns Makovecz-stílusú házra. Bizony, a neves építész, Makovecz Imre tervei alapján készült el az alábbi, két generációnak is alkalmas luxus családi ház, amely egy közel háromezer négyzetméteres telken van.

A házban mindkét szinten óriási nappali, fürdőszobás gardróbos szobák és egy  teraszkapcsolatos konyha, és számos extrra is található. A legalsó szinten pedig wellness részleg, biliárd terem, sakk-, és kártyaszoba gondoskodik a feltöltődésről. A mai árakhoz képest ráadásul egészen baráti az összeg, amit ezért a szépségért kérnek – és tartós kiköltözésre is maximálisan alkalmas.

Szintén Velencén található, ez a mesés, ebben az esetben közvetlen vízparti álomotthon is. A parkosított, egyedi tervezésű kert végében hullámzó tóban, akár a nappaliból is gyönyörködhetünk. A lakás kialakítása és berendezése során – a magas minőség mellett – a praktikum és a kényelem volt a fő szempont. A házban található mind az 5 szoba külön nyílik, és mindhez saját fürdőszoba is tartozik! Még egy szaunarészleg is helyet kapott benne, ahonnan közvetlen kijárat van az udvarra. Azaz akár kiadással is hasznosítható.

Gárdonyban bukkantunk erre a hangulatos házra. A családi házat igényes stílusban építették. Különlegessége, hogy a közel 1700 nm-es udvarban egy nádtetős különálló kis ház is található, melyben 1 szoba, WC, zuhanyzó kapott helyet.

 

Agárdon, a termálfürdő közelében épült ez az egyszintes, luxus családi ház. Nappali +négy szobával rendelkezik, ezért két generáció számára is kitűnő választás. A kertre néző nagy terasz pedig családi, vagy baráti összejövetelek tökéletes helyszíne, ahol az aktív pihenést a hatalmas kültéri medence biztosítja. Ára pedig mindössze egy két-három szobás budai lakás árával egyezik meg nagyságrendileg.

Válogatásunkat ezzel a csodás panorámás házzal zárjuk, amit Sukorón, a Velencei-tó egyik népszerű településén találtunk. A dupla telken fekvő családi ház nagyon szép, hozzá külön épületben konditerem és wellness részleg tartozik. A lakóépület egy nádtetős, egyedi stílusban beépített exkluzív otthon, melyet egy gyönyörűen parkosított kert vesz körbe.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)