Buda legdrágább utcái: III. kerület

Budapest legdrágább utcáiról többször írtunk, kerületekre lebontva. Sorozatunk a III. kerülettel zárjuk a budai oldalon: ezúttal Óbuda legdrágább utcáinak kínálatából szemezgettünk, az ottani legszebb lakásokat vettük most szemügyre.

A főváros egyik legrégebben kialakult városrésze igen változatos. A Római-part, Aquincum, a Hármashatár-hegy vagy a lakásokat nem, de remek szabadidős helyszínt kínáló Hajógyári-sziget mind-mind népszerű célpontja a kerületnek. Ennyi szépséget, eleganciát, illetve kikapcsolódási lehetőséget nyújtó környékre pedig sokan vágynak. Nem csoda, hogy vannak olyan luxus szintű részei, ahová, ha letelepednénk, bizony mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk.

Jöjjenek hát a szebb, nívós ingatlanok, a III. kerületből!

Évek óta az egyik legkedveltebb része a kerületnek a Római-part. Nem véletlen, hiszen jobbnál jobb lakóparkok között válogathatunk és a Duna-parti sétány mindössze pár lépés. Itt találtuk ezt az exkluzív lakást is. Hatalmas ablakainak köszönhetően, nagyon fényes otthon. Ráadásul az egyedi, színvonalas kivitelezésű bútorzatot is magába foglalja az ár, így csak a személyes holminkat kell ide vinni.

A Testvérhegyen bukkantunk erre a belső kétszintes luxuslakásra. 5 szoba, 3 fürdőszoba lift, hatalmas nappali, étkezős konyha, 2 db teremgarázs beálló szolgálják a kényelmet. Hatalmas terasza pedig egy gyönyörűen karbantartott 106 nm-es saját használatú kertre néz.

Óbudán találtuk ezt az eladó otthont is . Igazi magazinba illő lakás a Csillaghegy tetején, Rókahegy tövében, egy csendes utcában. Belső kétszintes, kör-és örökpanorámás, 2006-ban épült, 2016-ban telejeskörűen felújított, 93 m2-es. Különlegessége, hogy a társasház egy parkban helyezkedik el, mögötte erdő határolja.

Ha érdekelnek további hasonló ingatlanok, kattints ide!

A sorozat következő részében pedig Pest szebb kerületeinek legdrágább utcáit mutatjuk be.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)