Külső kerületben, nyugodt környezetben, jó áron!

Külső vagy belső kerületbe költözzünk? Senkinek sem mindegy, hiszen mindenkinek mások az igényei, elképzelései. Most a város zajától távolabb keresgéltünk lakásokat. Mutatjuk, mit találtunk.

Kint vagy bent? Egyik mellé sem tennénk le a voksunkat, hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is, amiket mindenki úgy mérlegel, hogy számára megfelelő közelségben legyen minden. A XVII. kerület sem elérhetetlen, innen könnyedén eljuthatunk a belvárosi vasútállomásokra és a buszjáratok is a segítségünkre vannak, így a nagy plázák (Örs Vezér tér és a Keleti Pályaudvar közelsége), áruházak és egyéb szórakozási, pihenési lehetőségeket is kihasználhatunk. De a XVII. kerület városközpontjában és a városhoz közeli végén is rengeteg a nagy üzlet, van helyben szinte minden intézmény.

A nyugodtabb, zajmentesebb környezet mellett az is mérvadó, hogy az árak sem szöknek annyira az egekbe, mint a belvárosban. Megfigyeltük, hogy például Rákosmente ingatlankínálatában igen sok a 20 és 30 millió közötti lakás, ezekből választottunk ki néhányat.

Rákoskeresztúr zöldövezeti környezetében bukkantunk rá erre az 1+2 szobás panellakásra, ami nagyon jó elrendezésű, egy kisebb családnak, párnak tökéletes lehet. A felújított otthon a IV. emeleten található, ennek és tájolásának köszönhetően világos tereknek örülhetnek az itt lakók. Ha gyerekkel szeretnénk költözni, neki is megfelelő teret biztosíthatunk, sőt az épületekkel körülvett parkban is biztonságosan  játszhatnak a kicsik és nagyok.

eladó lakások Rákosmente

Rákoskeresztúron egy másik ingatlant is találtunk, ami három emeletes panel második emeletén helyezkedik el. Kinézve ráláthatunk a Pesti útra, de egy zöld udvarra is. A környék ellátottsága nagyszerű: a közelben orvosi rendelő, vásárlási lehetőség, gyógyszertár és piac is akad. Közlekedési szempontból is kedvező ez a lakás, több buszjárattal könnyen, mindössze 20 perc alatt, az Örs Vezér terén találjuk magunkat, vonattal is körülbelül ennyi időn belül a Keleti Pályaudvaron vagyunk.

eladó panelek Budapest

A XVII. kerület, Kaszáló utcai lakótelepén egy 1+2 szobás, belső kertre néző panel várja az új lakókat. A lakás felújításon is átesett, a vezetékek, radiátorok mellett, a belső- külső nyílászárók cseréje is megtörtént. A szobák, de a konyha és az étkező is, optimális térérzetet biztosítanak.  A gyerekes családoknak is kifejezetten ideális lehet, mégpedig az orvosi rendelők, boltok, óvodák, játszóterek közelsége miatt.

eladó lakások XVIII. kerület

Egy másik stílusú lakást is találtunk, ami inkább a hagyományos vonal fele húzódik. A szép állapotban levő otthon elrendezése kiváló, hiszen a nappalival egybenyitható étkező és konyha a lakás egyik oldalán, míg a két hálószoba és a mosdó helyiségek a lakás másik felében találhatók. A környék is biztonságos és csendes, és mindent megtalálhatunk ami a mindennapokhoz szükséges.

Budapest lakások

Rákoscsaba újtelepen egy 77 nm-es, 1+3 szobás lakás kínál praktikus és tágas tereket egy ikerház tetőterében. Az otthon felújítása 2018-ban történt, ami egy ideig biztosan kitart, így az új lakónak ezzel sem kell törődnie. A jelenleg eladó felső és az alsó lakás között hivatalos használatbavételi megosztás született, a kert és a garázs megosztása, valamint a gáz és a víz mérőórák különválasztása folyamatban van.

eladó panellakások Budapest

Ha hasonló árkategóriában levő ingatlanok érdekelnek, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)