Külső kerületben, nyugodt környezetben, jó áron!

Külső vagy belső kerületbe költözzünk? Senkinek sem mindegy, hiszen mindenkinek mások az igényei, elképzelései. Most a város zajától távolabb keresgéltünk lakásokat. Mutatjuk, mit találtunk.

Kint vagy bent? Egyik mellé sem tennénk le a voksunkat, hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is, amiket mindenki úgy mérlegel, hogy számára megfelelő közelségben legyen minden. A XVII. kerület sem elérhetetlen, innen könnyedén eljuthatunk a belvárosi vasútállomásokra és a buszjáratok is a segítségünkre vannak, így a nagy plázák (Örs Vezér tér és a Keleti Pályaudvar közelsége), áruházak és egyéb szórakozási, pihenési lehetőségeket is kihasználhatunk. De a XVII. kerület városközpontjában és a városhoz közeli végén is rengeteg a nagy üzlet, van helyben szinte minden intézmény.

A nyugodtabb, zajmentesebb környezet mellett az is mérvadó, hogy az árak sem szöknek annyira az egekbe, mint a belvárosban. Megfigyeltük, hogy például Rákosmente ingatlankínálatában igen sok a 20 és 30 millió közötti lakás, ezekből választottunk ki néhányat.

Rákoskeresztúr zöldövezeti környezetében bukkantunk rá erre az 1+2 szobás panellakásra, ami nagyon jó elrendezésű, egy kisebb családnak, párnak tökéletes lehet. A felújított otthon a IV. emeleten található, ennek és tájolásának köszönhetően világos tereknek örülhetnek az itt lakók. Ha gyerekkel szeretnénk költözni, neki is megfelelő teret biztosíthatunk, sőt az épületekkel körülvett parkban is biztonságosan  játszhatnak a kicsik és nagyok.

eladó lakások Rákosmente

Rákoskeresztúron egy másik ingatlant is találtunk, ami három emeletes panel második emeletén helyezkedik el. Kinézve ráláthatunk a Pesti útra, de egy zöld udvarra is. A környék ellátottsága nagyszerű: a közelben orvosi rendelő, vásárlási lehetőség, gyógyszertár és piac is akad. Közlekedési szempontból is kedvező ez a lakás, több buszjárattal könnyen, mindössze 20 perc alatt, az Örs Vezér terén találjuk magunkat, vonattal is körülbelül ennyi időn belül a Keleti Pályaudvaron vagyunk.

eladó panelek Budapest

A XVII. kerület, Kaszáló utcai lakótelepén egy 1+2 szobás, belső kertre néző panel várja az új lakókat. A lakás felújításon is átesett, a vezetékek, radiátorok mellett, a belső- külső nyílászárók cseréje is megtörtént. A szobák, de a konyha és az étkező is, optimális térérzetet biztosítanak.  A gyerekes családoknak is kifejezetten ideális lehet, mégpedig az orvosi rendelők, boltok, óvodák, játszóterek közelsége miatt.

eladó lakások XVIII. kerület

Egy másik stílusú lakást is találtunk, ami inkább a hagyományos vonal fele húzódik. A szép állapotban levő otthon elrendezése kiváló, hiszen a nappalival egybenyitható étkező és konyha a lakás egyik oldalán, míg a két hálószoba és a mosdó helyiségek a lakás másik felében találhatók. A környék is biztonságos és csendes, és mindent megtalálhatunk ami a mindennapokhoz szükséges.

Budapest lakások

Rákoscsaba újtelepen egy 77 nm-es, 1+3 szobás lakás kínál praktikus és tágas tereket egy ikerház tetőterében. Az otthon felújítása 2018-ban történt, ami egy ideig biztosan kitart, így az új lakónak ezzel sem kell törődnie. A jelenleg eladó felső és az alsó lakás között hivatalos használatbavételi megosztás született, a kert és a garázs megosztása, valamint a gáz és a víz mérőórák különválasztása folyamatban van.

eladó panellakások Budapest

Ha hasonló árkategóriában levő ingatlanok érdekelnek, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

 Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Mit látott a Spiegel újságírója Magyarországon?

Szijjártó Péter mondott egy csomó számot

Szijjártó Péter mondott egy csomó számot

25 ezer állás jön létre a kínai beruházások révén.

Üzemanyag: újra bevezeti a kormány az ársapkát ?

Üzemanyag: újra bevezeti a kormány az ársapkát ?

Beavatkozásra van szükség Nagy Márton szerint.

Mire lehet elég az Ukrajnának nyújtandó új amerikai segélycsomag?

Mire lehet elég az Ukrajnának nyújtandó új amerikai segélycsomag?

A segélycsommaggal kapcsolatos kétségeket James David Vance ohiói republikánus szenátor fejtette ki, még a kongresszusi szavazás előtt.

© 2024 (v2.202102)