Legyen balatoni panorámás, luxus penthouse-od, privát strandhasználattal!

A Balaton-parti települések ingatlanai közül csak azok számíthatnak számottevő figyelemre, amelyek a part közelében vannak. Közülük is természetesen azok a legnépszerűbbek, amelyek balatoni panorámával, esetleg saját partszakasszal is rendelkeznek. Ilyen ingatlant azonban nem könnyű találni, különösen, ha fontosnak tartjuk, hogy új építésű, vagy legalábbis a legmagasabb műszaki megoldásoknak megfelelő, újszerű állapotú ingatlant vásároljunk.

Természetesen az sem mindegy, hogy melyik településen helyezkedik el az ideális ingatlan. Hogy északi- vagy déli part, az igen megosztó lehet, de kétségtelen, hogy mindkettőn találhatunk népszerűbb és kevésbé népszerű településeket. Tihany és Szántód pedig különösen kedveltek azok körében, akik számára fontos, hogy a másik part is könnyen elérhető legyen.

Mi most a déli parton, Szántódon találtunk egy egészen kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakást. Az ingatlan mindössze 50 m-re helyezkedik el a magyar tengertől, és mivel egy új építésű társasház legfelső szintjén lévő penthouse lakásról van szó, természetesen panorámával is rendelkezik a Balatonra.

A kilátást a lakást körbeölelő teraszról, és a panorámaablakoknak köszönhetően az amerikai konyhás nappaliból is megcsodálhatjuk, a kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően pedig egészen Badacsonyig elláthatunk.

És ha ez még nem lenne elég, a lakáshoz tartozik egy privát (kulccsal nyitható) strand tulajdonrésze is, mely mindössze 150 m-re helyezkedik el az ingatlantól, állandó, közvetlen Balaton-parti kikapcsolódást biztosítva. A privát strand folyamatosan gondozott, és stéggel, játszótérrel is rendelkezik.

A nappalin kívül a lakás 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és egy külön mosdóval is rendelkezik, mindegyik hálószobája a teraszra a nyílik. A kizárólag minőségi anyagokkal kivitelezett luxusotthon hűtését, fűtését hőszivattyús rendszer, árnyékolását távirányítással működő redőnyök biztosítják.

A lakásban egyedi tervezésű, minőségi gépekkel felszerelt konyha található, mely a többi beépített berendezéssel, gardróbokkal együtt a vételár részét képezi. Az álomotthon jelenleg arra vár, hogy a többi bútor is megérkezzen, igény szerint, akár ezek is megvásárolhatóak lesznek.

Az ingatlanhoz tartozik két autóbeálló az udvaron és egy tároló is, melyeket a vételár magában foglal. A 14 lakásos, liftes társasház elektromos tolókapuval és kaputelefonnal, valamint a kertben kiépített öntözőrendszerrel is rendelkezik.

A lakás előnyös elhelyezkedését jól mutatja, hogy tőle mindössze 300 m-re épül majd a BalaLand lakóingatlan, hotel és élménypark együttese, melynek wellness részlege várhatóan kívülről is látogatható lesz. Méretéből és elhelyezkedéséből adódóan családi otthonnak vagy befektetési célra, állandó lakásnak és üdülés céljára is ideális.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)