40 millió alatt is vannak szép lakások Ferencvárosban

Összegyűjtöttünk néhány nagyon szép lakást 40 millió forint alatt a IX. kerületben!

Bár a jobb kerületekben a 40 millió forint egy olyan határ, ami alatt nehéz manapság Budapesten jó lakást találni, de mégsem lehetetlen! A IX. kerületben keresgélve például számos olyan lakást találtunk, ami gyönyörűen fel van újítva és pesti árviszonyokhoz képest elég jó áron juthatunk hozzá. Íme néhány példa.

Az első lakást a csendes, kis forgalmú Csengettyű utca egyik jó állapotú ház 5. emeletén találtuk. Ez a loggiás lakás eredetileg 2+1 szobás volt, a félszobát azonban összenyitották a konyhával, hogy egy tágas étkezős konyha álljon rendelkezésre. A nappali és a hálószoba déli tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően rendkívül világosak. A néhány évvel korábbi felújítás során pedig szinte mindent kicseréltek, a nyílászáróktól kezdve a a csempékig.

További képekért, kattints a fotóra!

A válogatás következő tagja ez a második emeleti 1+félszobás téglalakás. A lakást teljes egészében felújították, még a vezetékeket is kicserélték, a helyiségekbe pedig ízléses bútorok kerültek beépítésre. Ezen kívül légkondit is beszereltek, és egy 4 nm-es, üvegablakokkal beépített erkély biztosítja a kikapcsolódást télen-nyáron.

Egy ferencvárosi új építésű társasházban kínálják eladásra az alábbi 43 nm-es, kiváló állapotban lévő, amerikai konyhás nappali + hálószobás lakást, nagy terasszal. A lakás ablakai pedig a parkosított, zöld udvarra néznek.

Érdemes egy pillantást vetni erre a lakásra is. A tágas amerikai-konyhás nappali térben sok ablak ad fényt, ennek köszönhetően napfényes, világos lakás. Az 53 m2-es, két szobás ingatlannak még egy saját terasza is van, ahonnan akár ki is sétálhatunk a virágos udvarba.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)