Pesti és budai házak jó áron, nagycsaládosoknak

Egy új otthon megtalálása sohasem egyszerű, ha viszont nagycsaládosként keresünk, akkor még nagyobb a kihívás. Elhoztunk most néhány olyan jó áron kínált házat, ahol a család minden tagjának jut hely!

Budapesten nem könnyű viszonylag jó áron, kényelmes, tágas és jó környéken is lévő házat találni, pláne annak, aki nem csak egy vagy két gyermekkel költözne, hanem két generáció együttéléséhez keres ideális otthont.

Ha az ár fontos – és kinek nem az – érdemes a külső kerületekben keresgélni mert ott nagyobb az esélye annak, hogy elcsípünk egy leglább 4-5 szobás családi házat jó áron. Körülnéztünk mi is, milyen lehetőségei vannak egy Budapesten keresgélő többgyermekes családnak.

A válogatásunk első tagjára Budán, a XXII. kerületben leltünk: igazi családi fészek lehet a több gyermekesek számára.  Az családi ház pince + 2 szintes, összesen 177 nm hasznos lakóterületű. A lakótér két szinten helyezkedik el, így jól szeparálható, azaz akár két generáció részére is ideális. Mindkét szinten vannak szobák, így összesen hat szoba és egy nagy nappali gondoskodik róla, hogy mindenki számára jusson külön tér. Az alsó szinten terasz, a felsőn erkély illetve egy jól karbantartott parkosított udvar biztosít pihenési lehetőséget.

A következő alsórákosi ház is alkalmas arra, hogy nagycsaládok számára kényelmes otthon legyen. A felújított családi ház három részre tagolódik (alagsor, földszint, tetőtér), így összesen 3+3 fél szoba található az alagsor pedig további lehetőségeket nyújt. Pélául összejövetelekre, szabadidős tevékenységekre.

A XVII. kerületben, Alsórákoson találtuk ezt a 4 szintes családi házat  csendes mellékutcában. A 3 lakószint mindegyik szintjén található fürdőszoba és összesen 6 szoba, így kényelmes lakóteret biztosít a család minden tagjának. A nagyobb közlekedés csomópontok busszal könnyen megközelíthetőek, de a környéken található iskola, óvoda ami gyalogosan csak néhány perc. 

Válogatásunk utolsó tagja szintén budai: egy Csillaghegyen épült családi ház. Az felújított 180 nm-es épületben összesen 5 szoba található a 2 szinten, melynek lakószintjei jelenleg külön bejáratúak, így alkalmas 2 generáció együttélésére. De igény szerint egybe is nyitható a két szint, hogy nagyobb családoknak együttélést biztosítson.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

© 2024 (v2.202102)