Két generációnak négy nyugati nagyvároshoz is közel

Dunaalmás község nem csak Tatához és Tatabányához, de Komáromhoz és Esztergomhoz is közel esik, sőt, Győr vagy Budapest sincsen ide túl messze: az előbbi 45 perc, Észak-Buda pedig bő egy óra ide. Itt egy remek ingatlant találtunk, amely két generációnak vagy akár egy kis családi panziónak is alkalmas lehet.

Dunaalmás községet talán nem sokan ismerik, de közelében négy nagyváros található, Komáromban termálfürdő az időseknek, Tatabányán sok munkahely a dolgozóknak, mindössze félórányira, emellett Tata és Esztergom megunhatatlan szépségével kirándulásokhoz, mindez az erdők és a Duna közelségével együtt. Mi több: Győr vagy Budapest sincsen ide túl messze: az előbbi keleti része 40-45 perc, Észak-Buda, például Óbuda pedig bő egy óra csak. (A pontosság kedvéért: Tatabánya 17 km, Komárom 16 km, Tata 9km, Almásfüzitő pedig 4 km távolságra van.)

Családosoknak is ideális az 1500 fős, folyóparti község, mert a piciknek van óvoda és a nagyobbacskáknak iskola az ráadásul az utcában, és több bevásárlási lehetőség is van a közelben. Ezen kívül csok és falusi csok is igénybe vehető hozzá júliustól, így ezért is jó lehetőség családosoknak.

További képekért kattints a fotóra!

A család élvezheti a Duna nyújtotta sportolási lehetőségeket vagy a környező utcákban egy-egy körséta is jó mozgási lehetőség.

Ebben a kedves községben találunk most egy remek házat, sőt, nem is egyet, hanem mindjárt kettőt. Lévén domboldalon fekszik a két lakóingatlan, annak is egy elég magas pontján ahhoz, hogy gyönyörű panorámát nyújthasson a Dunára és a hamisítatlan falusi környékre.

További képekért kattints a fotóra!

A főként füves-díszfás kertben gyümölcsfák is vannak, valamint egy sor szőlő és egy sor almafa is. Ha további kertműveléshez érez kedvet a család, akkor konyhakertnek is akad bőven alkalmas terület. Csakúgy, mint egy harmadik ház felépítéséhez, ha a család akkorára nőne, hogy erre is szükség lenne.

A későbbi években is jól hasznosítható a két ház közül az egyik külföldről hazalátogató családtagoknak. Esetleg a nyaralásukat töltő immár felnőtt gyerekeknek, vagy jó barátok, távolabbi családtagok pár napos, vagy hetes látogatásaihoz, vagy akár vendégházként, rövid-, vagy hosszabb távú kiadással is hasznosítható.

További képekért kattints a fotóra!

A házak bútorozottak és azonnal költözhetők, egyikben nappali és étkező mellett két hálószoba, a másikban nagy nappali és három hálószoba található.

A házakban két garázs és két borozónak használható hűvös helyiség van az alsó szinten, és egy földalatti borospince. A vásárolt szőlőből akár nagyobb mennyiségű bor készítéséhez is alkalmas eszközök és hordók is rendelkezésre állnak, így a kertgondozás mellett újabb hasznos hobbira találhatunk. Nagy szerszámtároló kőépület is található a telken mindennel, amire a ház körül és a kertben szükség lehet.

További képekért kattints a fotóra!

Ha nagy a család, és falusi csendre, nyugalomra vágyik úgy, hogy közben a városi környezetért és adottságokért sem kell sokat utazni, valamint szabadidőben egy szép, dús díszkertben, akár az épített grillsütővel és árnyékolható kerti nagy asztallal, jó társaságban pihennék ki magukat, akkor ideális választás lehet ez a két ház.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren, közölte a társaság.

© 2024 (v2.202102)