Budapest legdrágább lakásai: VI. kerület

Folytatva a Pesti oldal luxusingatlan kínálatának feltérképezését, ellátogattunk a “magyar Champs Elysées” kapcsán, azaz az Andrássy út révén világhírű VI. kerületbe is.

A VI. kerület kétség kívül Budapest egyik legváltozatosabb kerülete, egyben Terézváros Pest egyik legnépszerűbb környéke. Sétálhatunk a világörökség részét képző  “magyar Champs Elysées-n” azaz az Andrássy úton, vagy megállhatunk a Hősök terével szemben. A hitperelegáns Diplomatanegyedben járva pedig lépten-nyomon gyönyörű palotákba, és nagykövetségekbe botlunk. Néhány sarokkal arrébb már a belváros hajdani kereskedő főutcája a Király utca (melynek észak-nyugati, páros számozású oldala a VI. kerület része) üzletei és jobbnál jobb éttermei csábítanak. Egyszóval Terézváros a maga sokszínűségével, könnyed eleganciájával sokak számára csábító lehet. Kevesen tudják, de még a Westend városközpont is a VI. kerület része.

Na, de vajon mi a helyzet a luxuslakások terén? Bizony egy ilyen kerületben bőven akad efféle.

Pár lépésre az Operától máris egy gyönyörű lakást fedeztünk fel.  Ez a 104 m2-es, azonnal birtokba vehető, amerikai konyhás nappali+ 3 hálós luxuslakás akár befektetési célból, akár saját használatra tökéletes. Belső építész tervei alapján készült a kivitelezés és a berendezés pedig egyedi és nagyon stílusos.


A következő lakás a Teréz körút és a Király utca találkozásánál helyezkedik el. Remek beosztásának köszönhetően tágas, kényelmes otthon: nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba is kialakításra került. A lakást minőségi bútorokkal rendezték be, sőt, egyedileg tervezett dekorációs megoldásokkal tettek még szebbé.

Ha valaki a konzervatívabb stílust kedveli, annak igazi luxus gyöngyszemet találtunk a Hősök terétől nem messze. A világos lakás nemcsak gyönyörű de igazán otthonos is, köszönhetően a tágas, de élhető tereknek és a praktikus megoldásoknak. A vételár részét képzi az igényes bútorzat is, így az új lakó egyből birtokba veheti csodás új otthonát.

Válogatásunkat most egy igazi, drága különlegességgel zárjuk, amit a Diplomatanegyedben találtunk.  Még hozzá ezt az impozáns, óriási, összeen 370 m2-es, két lakásból álló 7 szobás nagypolgári palota-darabot. A néhány éve valódi luxuskivitelben felújított lakásba saját lépcsőházon(!) keresztül vezet az út. A 4,8 méteres belmagasságú lakásban eredeti stukkók, cseresznyefa falborítások, antik márvány kandallók találhatók. Összesen 6 nagy szobával, 3 hall helyiséggel, 4 fürdőszobával, 2 konyhával, 3 gardróbbal és egy 10 nm-es erkéllyel rendelkezik. Akár impozáns vállalati-intézményi központnak is alkalmas lehet.

Ha érdekelnek hasonló ingatlanok, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)