Budapest legdrágább lakásai: VI. kerület

Folytatva a Pesti oldal luxusingatlan kínálatának feltérképezését, ellátogattunk a “magyar Champs Elysées” kapcsán, azaz az Andrássy út révén világhírű VI. kerületbe is.

A VI. kerület kétség kívül Budapest egyik legváltozatosabb kerülete, egyben Terézváros Pest egyik legnépszerűbb környéke. Sétálhatunk a világörökség részét képző  “magyar Champs Elysées-n” azaz az Andrássy úton, vagy megállhatunk a Hősök terével szemben. A hitperelegáns Diplomatanegyedben járva pedig lépten-nyomon gyönyörű palotákba, és nagykövetségekbe botlunk. Néhány sarokkal arrébb már a belváros hajdani kereskedő főutcája a Király utca (melynek észak-nyugati, páros számozású oldala a VI. kerület része) üzletei és jobbnál jobb éttermei csábítanak. Egyszóval Terézváros a maga sokszínűségével, könnyed eleganciájával sokak számára csábító lehet. Kevesen tudják, de még a Westend városközpont is a VI. kerület része.

Na, de vajon mi a helyzet a luxuslakások terén? Bizony egy ilyen kerületben bőven akad efféle.

Pár lépésre az Operától máris egy gyönyörű lakást fedeztünk fel.  Ez a 104 m2-es, azonnal birtokba vehető, amerikai konyhás nappali+ 3 hálós luxuslakás akár befektetési célból, akár saját használatra tökéletes. Belső építész tervei alapján készült a kivitelezés és a berendezés pedig egyedi és nagyon stílusos.


A következő lakás a Teréz körút és a Király utca találkozásánál helyezkedik el. Remek beosztásának köszönhetően tágas, kényelmes otthon: nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba is kialakításra került. A lakást minőségi bútorokkal rendezték be, sőt, egyedileg tervezett dekorációs megoldásokkal tettek még szebbé.

Ha valaki a konzervatívabb stílust kedveli, annak igazi luxus gyöngyszemet találtunk a Hősök terétől nem messze. A világos lakás nemcsak gyönyörű de igazán otthonos is, köszönhetően a tágas, de élhető tereknek és a praktikus megoldásoknak. A vételár részét képzi az igényes bútorzat is, így az új lakó egyből birtokba veheti csodás új otthonát.

Válogatásunkat most egy igazi, drága különlegességgel zárjuk, amit a Diplomatanegyedben találtunk.  Még hozzá ezt az impozáns, óriási, összeen 370 m2-es, két lakásból álló 7 szobás nagypolgári palota-darabot. A néhány éve valódi luxuskivitelben felújított lakásba saját lépcsőházon(!) keresztül vezet az út. A 4,8 méteres belmagasságú lakásban eredeti stukkók, cseresznyefa falborítások, antik márvány kandallók találhatók. Összesen 6 nagy szobával, 3 hall helyiséggel, 4 fürdőszobával, 2 konyhával, 3 gardróbbal és egy 10 nm-es erkéllyel rendelkezik. Akár impozáns vállalati-intézményi központnak is alkalmas lehet.

Ha érdekelnek hasonló ingatlanok, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)