Belvárosi lakás, számtalan lehetőséggel!

A belvárosi lokációkban, főként a VII. kerület bulinegyedében és környékén, még mindig fénykorát éli a rövid távú lakáskiadás. Azoknak, akik lakásba fektetnének, hoztunk most egy nagyszerű lehetőséget, vagyis mindjárt kettőt is, egyben!


A város szívében, a belvárosi bulinegyed közepén mindig pezseg az élet. A lakások többsége kiadó, illetve rövid távra ki is van adva. Egy ilyen befektetéssel a legtöbb tulajdonos igen elégedett, magyar szót is keveset hallani errefelé…

Mi most az Akácfa utcában találtuk ezt a két különálló apartmanból álló lakást. Elhelyezkedés szempontjából nyilván kitűnő választás. Nagyon jó a közlekedés, a szórakozóhelyek, romkocsmák pedig egymást érik a környéken. Ráadásul manapság hiánycikk az ilyen méretű, adottságú befektetési lehetőség Erzsébetvárosban.


További képekért kattints a fotóra!

A ház harmadik, azaz legfelső emeleti lakását egy-egy, 25-25 négyzetméteres apartmanná alakították, de a közös helyrajzi szám megmaradt, így a lakás két befektetési lehetőséget is kínál egyszerre. Bár a bulinegyedben helyezkedik el a ház, a lakás ablaki csendes belső udvarra néznek, biztosítva a zavartalan pihenést, növelve a bérlők elégedettségét, így a bevételt is.

Mindkét apartman rendkívül világos és jó elosztásának köszönhetően ideális 3-4 fő számára.


További képekért kattints a fotóra!

Az apartmanokat teljes körűen felújították, és ízléses dizájnbútorokkal rendezték be. A lakásban a bútorok mellett beépített gépek, TV és minden egyéb szükséges berendezés megtalálható, amely mind a vételár részét képezi. A hőmérsékletéről külön, teljesen új hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

Mivel teljes körűen felszerelt mindkét lakásrész, azonnal kiadható rövidtávra, amit szerencsére a ház engedélyez. Vagy hosszabb távra is kiadható persze egyetemistáknak, vagy akár külföldi cserediákoknak.
Azok, akik biztos befektetést keresnek, de nincs idejük a kiadással járó feladatokra, ők is jó helyen járnak. A két apartmanos lakás megvásárlása után fennáll a lehetőség üzemeltetési szerződés megkötésére is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Akkora válság nem lehet, hogy Felcsút ne szépüljön tovább

Akkora válság nem lehet, hogy Felcsút ne szépüljön tovább

Gőzerővel épül a felcsúti Hattyúk tava.

A piacok sem tudják még, merre induljanak ma

A piacok sem tudják még, merre induljanak ma

Ez történt és ez várható a pénz- és tőkepiacon a Magyar Bankholding elemzője szerint.

Megtévesztette ügyfeleit a DIGI

Megtévesztette ügyfeleit a DIGI

190 milliós bírságot kapott a cég a GVH-tól.

Lehetne elég tűzifa természetkárosítás nélkül is

Lehetne elég tűzifa természetkárosítás nélkül is

A NAK közleménye szerint óriási potenciál van a hazai erdőkben.

© 2022 (v2.202102)