Belvárosi lakás, számtalan lehetőséggel!

A belvárosi lokációkban, főként a VII. kerület bulinegyedében és környékén, még mindig fénykorát éli a rövid távú lakáskiadás. Azoknak, akik lakásba fektetnének, hoztunk most egy nagyszerű lehetőséget, vagyis mindjárt kettőt is, egyben!


A város szívében, a belvárosi bulinegyed közepén mindig pezseg az élet. A lakások többsége kiadó, illetve rövid távra ki is van adva. Egy ilyen befektetéssel a legtöbb tulajdonos igen elégedett, magyar szót is keveset hallani errefelé…

Mi most az Akácfa utcában találtuk ezt a két különálló apartmanból álló lakást. Elhelyezkedés szempontjából nyilván kitűnő választás. Nagyon jó a közlekedés, a szórakozóhelyek, romkocsmák pedig egymást érik a környéken. Ráadásul manapság hiánycikk az ilyen méretű, adottságú befektetési lehetőség Erzsébetvárosban.


További képekért kattints a fotóra!

A ház harmadik, azaz legfelső emeleti lakását egy-egy, 25-25 négyzetméteres apartmanná alakították, de a közös helyrajzi szám megmaradt, így a lakás két befektetési lehetőséget is kínál egyszerre. Bár a bulinegyedben helyezkedik el a ház, a lakás ablaki csendes belső udvarra néznek, biztosítva a zavartalan pihenést, növelve a bérlők elégedettségét, így a bevételt is.

Mindkét apartman rendkívül világos és jó elosztásának köszönhetően ideális 3-4 fő számára.


További képekért kattints a fotóra!

Az apartmanokat teljes körűen felújították, és ízléses dizájnbútorokkal rendezték be. A lakásban a bútorok mellett beépített gépek, TV és minden egyéb szükséges berendezés megtalálható, amely mind a vételár részét képezi. A hőmérsékletéről külön, teljesen új hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

Mivel teljes körűen felszerelt mindkét lakásrész, azonnal kiadható rövidtávra, amit szerencsére a ház engedélyez. Vagy hosszabb távra is kiadható persze egyetemistáknak, vagy akár külföldi cserediákoknak.
Azok, akik biztos befektetést keresnek, de nincs idejük a kiadással járó feladatokra, ők is jó helyen járnak. A két apartmanos lakás megvásárlása után fennáll a lehetőség üzemeltetési szerződés megkötésére is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)