Új kezdet Óbuda zöldövezetében, a Budai-hegység lábánál

Az új építésű lakások új, közös élet kezdetét jelenthetik. Friss házasság, vagy akár egy tervezett összeköltözés arra ösztönözhet, hogy egy új helyen próbáljuk ki az együttélést. Mit szólsz mondjuk Óbudához?A lakhatást illetően, az összeköltözés és a házasság is előre gondolkodást igényel.  Amikor a jövőnkre gondolunk, akkor egy hamarosan elkészülő lakópark is szóba jöhet. Miért? Mert egy ilyen választás nagy megkönnyebbülést is jelenthet, hiszen egy minőségi, modern lakásba költözhetünk be, ahol egy jó ideig a felújítási munkálatokon biztosan nem kell gondolkodni, így az életünk többi részére nagyobb fókuszt helyezhetünk.

Sokan pedig nyugodtabb környezetre vágynak, főleg ha gyereket is terveznek a közeljövőben. Egy zöld kerületben levő, modern kivitelezésű lakópark pedig jócskán megkönnyíti az első lépéseket. Nyugodt, zöld környezet mellett a természet közelsége és a jó intézményi ellátottság okán kikapcsolódásra, szórakozásra alkalmas helyeket is bőven találhatunk a környéken. Külső kerület hallatán, talán azt gondoljuk, hogy nehéz bejutni a belváros nyüzsgő utcáiba, de a III. kerület kedvező közlekedése ezt is enyhíti.

Amerre most körülnéztünk, oda közel van a megújult elővárosi vasút (Budapest, Nyugati pu. – Esztergom) Aranyvölgyi megállója, továbbá az 1, 17, 19 és 41 jelzésű fonódó villamos végállomása (Bécsi út – Vörösvári út sarok) és a 260, 260A és 218 jelzésű BKK buszjáratok.

Ilyen nagyszerű feltételeket kínál a most kiépülő Harsánylejtőn, az Óbuda Testvérhegy Lakókert, ami külvárosi környezete ellenére tehát könnyen megközelíthető buszokkal, vonattal és kocsival is.

Óbuda lakások

A friss házasok, párok könnyed sétát tehetnek a Római-parton, a Hajógyári szigeten és a Margit szigeten. A környéken és fent említett helyszíneken a nyári programok, séták mellett, a sportolási feltételek is jól kihasználhatók. A közelben wellnessek, strandok és gyógyfürdők is igénybe vehetők, amelyek hétvégi vagy családi programnak is kiválók.

A lakókertben stúdió lakásoktól az öt szobás lakásokig válogathatunk, amelyekhez különböző méretű teraszok, vagy akár tetőteraszok is tartoznak. Ezekben boldogan, meghitt hangulatban tölthetünk közös órákat párunkkal, családunkkal. Reggelente még a teraszra is kiülhetünk, ahol friss levegőn megihatjuk a kávénkat és közben még a szép panorámában is gyönyörködhetünk. Nyári estéken, pedig az erkélyen, illetve a kertrészek teraszán romantikus hangulatban elfogyaszthatunk egy gyertyafény melletti vacsorát. A közösségi életérzést a lakókerten belül kialakított, közös használatú kertrész is fokozhatja.

Az utolsó ütem lakásai egy letisztult, elegáns stílust képviselnek, amelyek kialakításánál megújuló energiákat és energiahatékony elemeket is felhasználnak. Mindezek kedvezők a környezetre, könnyíthetik a lakberendezést és alacsonyabb költségekkel is járnak.

Tehát az óbudai beruházás nagyszerű feltételeket nyújt olyan fiatalok számára is, akik nyugodtabb környezetben szeretnék elkezdeni a közös életet. A zöldövezeti kerület adottságai pedig megteremthetik a mindennapjaink harmóniáját.

III. kerületi lakások

A cikk megjelenését az Óbuda Testvérhegy Lakókert fejlesztője támogatta.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

© 2024 (v2.202102)