Gyönyörű házak Szigetszentmiklóson, egy pesti lakás áráért

Az utóbbi években Szigetszentmiklós is felkerült a népszerű agglomerációs célpontok listájára, tekintve hogy, egyre többen választják lakóhelyül. Körülnéztünk mi is, és igazán menő házakra bukkantunk, méghozzá egészen elérhető áron.

Szigetszentmiklós a főváros déli agglomerációs övezetében, Budapest központjától 20 km távolságra, a a  Csepel-szigeten helyezkedik el.

Korábban sokan azért nem választották lakóhelyül mert viszonylag nehéz volt az ingázás a fővárosba. Az M0-ás autóút meghosszabbításával, illetve újabban kiszélesítésével, lényegesen javult a város közúti megközelíthetősége, HÉV-vel pedig alig több mint fél óra alatt elérhető a fővárosi HÉV végállomás a Rákóczi (korábban Lágmányosi) hídnál.

Itt akár egy medencés, szaunás, nem kevés luxust nyújtó családi ház is miénk lehet, már mindössze egy kétszobás belvárosi lakás árából. A nappali plusz három  szobás  családi ház fűtéséről télen gáz cirkó és hangulatos kandalló, nyáron a hűtéséről pedig klíma gondoskodik.

A tágas otthont keresők is nézzenek körül a környéken, találtunk például egy 2 generációs 7 szobás családi házat is, a Dunától pár perces sétára. A fővárosiakhoz képest megint csak igen kedvező áron.

A házat parkosított kert veszi körbe, automata öntöző rendszerrel, valamint az otthonhoz tartozik egy 100 nm-es terasz is, amely pergolával fedett, kívülről nem belátható, egy különleges, télen-nyáron használható jacuzzival, téliesített infra szaunával és sütésre-főzésre kialakított bográcsozóval.

Az agglomerációs trendekhez képest jó áron juthatunk hozzá egy 12 éve épült sorházi otthon lakásához is ezen a kellemes településen.  Ez az újszerű ingatlan jó méretű, 333 nm-es telekkel kiváló megoldás annak, aki nem ragaszkodik az önálló családi házhoz, de igényes otthonra vágyik, szép kerttel.  Az 1+3 fél szobás erkélyes lakásból pedig a saját garázs is megközelíthető.

Válogatásunk utolsó darabja ez a 122 négyzetméteres családi ház, gyönyörűen parkosított kerttel. Az otthont olyan extrákkal szerelték fel, mint napkollektor, kandalló és elektromos redőnyök. A biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A locsolórendszeres zöld kertbe pedig a nappaliból a hatalmas teraszon keresztül is kisétálhatunk. És persze a napkollektor sem hiányzik.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2024 (v2.202102)