Balaton: ez a legszebb eladó luxusvilla

Azok, akik a Balaton mellett csúcsminőséget keresnek – a hozzá tartozó páratlan milliővel és kényelemmel – most jól figyeljenek: igazi kincsre bukkantunk a magyar tenger partján.

A Balaton partján ugyan nem ritkák a luxusvillák, azonban vannak olyanok, amelyek a többi közül is messze kiemelkednek. Egy ilyen felsőkategóriás eladó otthont találunk Vonyarcvashegyen, a Keszthelyi öböl partján. A város innen csupán néhány perc autóval, azonban így a miénk lehet a kisebb üdülőtelepülések nyugalma is.

Na de nézzük is ezt a Balaton-parti luxusvillát közelebbről!

Az egyedi körpanorámával bíró, csodálatos ház kialakítása során a fő szempont a minőség és a technológia volt. Így, amellett, hogy időtálló, az üzemeltetése is gazdaságos. A meleg vízről napkollektor, a ház fűtés-hűtéséről padló- fal- és mennyezetfűtés gondoskodik, míg a házban pihenők kényelmét házi-mozi és a minden helyiségben beépített, minőségi Sonos hangrendszer biztosítja.

További képekért kattints a fotóra!

Elosztását tekintve, két lakótérre tagolódik a luxusvilla. A földszinten egy légtérben található a nappali – konyha – étkező hármas. Itt fontos megemlíteni, hogy – e kategória elvárásai szerint – a konyha teljes egészében minőségi Miele gépparkkal van felszerelve. A tágas helyiségben pedig minden más is megtalálható, amit egy konyhában el lehet képzelni, vagy talán még annál több is.

Szintén a földszinten található egy hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha és egy edzőterem is.

További képekért kattints a fotóra!

Az emeleti lakótérben három hálószobát, két fürdőszobát, dolgozószobát, galériát és egy nagy méretű erkély erkélyt találunk.

Nem csak a kivitelezés során tartották a kényelmet és a minőséget szem előtt, a berendezés kiválasztásakor is gondoltak erre. Ráadásul a vételár tartalmazza is a teljes felszerelést és bútorzatot, így emiatt sem kell aggódnia az új lakónak.

A ház egészében beépített bútorok vannak, és három rétegben üvegezett panoráma toló-nyílászárók kerültek be. Az épület biztonságát külső kamera- és távfelügyeletre bekötött riasztórendszer biztosítja.

További képekért kattints a fotóra!

Ha a kikapcsolódáshoz pedig nem lenne elég a hatalmas, 36 négyzetméteres, szintén körpanorámás, feszített víztükrű medence, jakuzzival együtt, akkor gyönyörködhetünk a Balatonban a pihenőteraszról vagy választhatjuk a jól felszerelt konditermet is. A házat körbeölelő parkosított kert szépségét pedig a saját kútról működő, automata öntözőrendszer biztosítja szárazság idején is.

A képek önmagukért beszélnek, de ha többre vagy kíváncsi, tekintsd meg az alábbi bemutató videót:

 

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Közeledik a 2024-es év, vele pedig az új kötelező visszaváltási rendszer is.

© 2023 (v2.202102)