Jakuzzi a teraszon, avagy exkluzív pesti lakás, elérhető áron!

Lakáskeresés közben sokan megtapasztalják, hogy bizony lakás és lakás között is van különbség. Akadnak a piacon olyanok is, amik például gyönyörűen felújítottak, sőt különleges extrákkal rendelkező lakások. Gondoltad volna, hogy egy kertkapcsolatos lakás teraszán még egy jakuzzi is elfér?

Ha különlegeset keresünk, nem feltétlenül kell lemondanunk a fővárosi életről, és nem is csillagászati áron juthatunk hozzájuk. Ritka, de akad ilyen. Épp most leltünk rá.

Budapest egyik kedvelt lakóparkjában, a 2006-ban épült, XVIII. kerületi Napfürdő parkban találtunk egy ilyen eladó exkluzív otthont. A földszintes lakás, zárt előkerttel illetve nagy terasszal rendelkezik, ami igazi ritkaság a lakáspiacon.

További képekért kattints a fotóra!

A környék kiváló infrastruktúrájának köszönhetően, néhány perc alatt minden elérhető, amire szükség lehet. Legyen szó akár bevásárlásról, vagy sportolási lehetőségről. A tömegközlekedés kiváló, a metróvonal illetve a repülőtér innen kényelmes buszúttal könnyen megközelíthető.

További képekért, kattints a fotóra!

Bár nem is olyan régen épült a ház, a lakás nem régiben teljes körű felújításon esett át, így olyan mintha egy teljesen új otthonba költözne be az új lakó.  A felújítás során, a fűtést elektromos padlófűtésre cserélték, ami ráadásul szobánként állítható és távolról telefontól is vezérelhető, így biztosítva a lakók kényelmét. Az esztétikai felújítás során pedig a minimalista irányvonalat követték.

A másfél szobás lakásban beépített a konyhabútor és beépített szekrények is vannak, biztosítva a hasznos helykihasználást.

További képekért, kattints a fotóra!

A lakás különlegessége a zárt kerten kívül a 14 négyzetméteres fedett terasz, amihez jakuzzi(!) és beépített kerti grill is tartozik. Így baráti, vagy családi összejövetelek tökéletes helyszínéül szolgálhat. Itt e lakókertben ráadásul igazán biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen a lakópark be van kamerázva, és 0-24 órás portaszolgálat működik. A közös udvarban pedig játszótér is található ami, fontos szempont, ha gyermekkel költöznénk.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)