Ezért legyen a te otthonod is fehér!

Ha a fehér falakra gondolunk, sokaknak inkább egy rideg, steril környezet jut eszébe, nem pedig az otthonosság. Ám ha jól használjuk, csodás összkép érhető el a fehérrel bárhol.

Hirdetés

Azt se felejtsük el, hogy a fehér színnek számtalan további előnye van. Ha kicsi a lakásunk, remekül ellensúlyozhatjuk vele a szűkös tereket, és bármilyen stílusú otthonnak jól áll. Ha pedig  a későbbiekben megjönne a kedvünk egy kis stílusváltáshoz, a falak színével nem lesz gond, ugyanis mindenhez jól megy.

Hoztunk néhány gyönyörű lakást, ami neked is meghozza a kedved a  falaid fehérre meszeléshez!

A fehér szín, mint egy jó háttér, kiemeli a berendezési tárgyakat. Egy-egy szép bútor vagy fali dekoráció még nagyobb hangsúlyt kaphat így.  Épp úgy, mint ebben a XIII. kerületi lakásban, ahol a fehér izgalmas anyagokkal és formákkal van feldobva.

Nem csak színekkel, hanem anyagokkal is ellensúlyozhatjuk a fehér hidegségét. Természetes anyagokat használva, mint fa vagy kő, gyönyörű összképet érhetünk el vele, a lakás minden pontján. Akár fürdőszobában, akár nappaliban használjuk.

Ebben a VII. kerületi lakásban például a rózsaszín púderes árnyalataival és némi szürkével puhították a fehér színt. Az idén divatos fémes színek és anyagok, mint például ez a rózsaarany, pedig még trendibbé teszik.

Ez az angyalföldi kislakás pedig remek példa arra az ismert tényre, hogy hogy a fehér szín egyértelműen térnövelő hatású. Itt kékes és ezüstös árnyalatokkal kombinálva pedig nagyon elegáns stílust kölcsönzött az eladó vevőre váró otthonának.

 

A külföldi kép forrása: https://hu.pinterest.com/


© 2019 (v140.20181106)