Mennyit ér 28 millió Budapest külső és belső kerületeiben?

Ha Budapest a célpont, és főleg, ha szűkebb pénzkeretből gazdálkodunk jó, ha az elején eldöntjük, hogy külső vagy belső kerületekben tervezzük az életünket.

Bizony jelentős különbségek vannak, és adott esetben plusz 20 perc utazásért már jóval többet kapunk, ami az ingatlanok minőségét, helykínálatát illeti. Rengetegen félnek a távolabb eső városrészektől, azonban sok esetben érdemes fontolóra venni ezt az opciót, főleg, ha nem csak egy ilyen-olyan kis garzonra van szükségünk.
Mi most megnéztük, hogy – a manapság sajnos nem túl magas – 28 milliós vételár keretein belül mit vehetünk a főváros belsőbb, iletve kijjebb eső kerületeiben.

Budapest belvárosától kicsit távolodva jóval többet kaphatunk a pénzünkért

A XVII. kerületben például, kevesebb, mint 28 millió forintból miénk lehet egy 2+1 félszobás, jó állapotban lévő lakás is. Innen busszal az Örs vezér tere 20 perc alatt megközelíthető, cserébe egy tágas, szép otthonban élhetünk, csendes, parkos, családias helyen.

A budai oldalon keresgélve is találunk jó lehetőségeket. Mint ez a 3. kerületi 1,5 szobás felújított lakás, amit nem régiben teljes körűen felújítottak. Családok számára pedig kiváló környék, innen hamar a belvárosba juthatunk.

Ha csak egyszobás lakást keresünk, akkor ebben az árkategóriában a belvároshoz közel is jó, igaz kisebb lakásokat találunk!

A VI. kerületben, az Oktogontól nem messze egy szép, világos felújított téglalakás is a miénk lehet. A mindössze 28 nm-es lakás egyedülállók vagy párok számára tökéletes választás lehet, jó állapotának köszönhetően pedig ide azonnal be lehet költözni.

A fejlődő, VIII. kerületi Baross utcában másfél-két szobás ingatlant is kifoghatunk, mint az alábbi felújított lakás. Az ingatlant teljes körűen felújították, és a társasház is jó állapotú. Akinek pedig az elhelyezkedés sokat számít, a közlekedés innen kiváló, néhány perc alatt elérhető a körút vagy a metró.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)