Balaton mellett: luxusházak a Hévízi tónál

Luxusházakat már sokszor mutattunk a Balaton-partról, vagy Budapestről, a gyógyfürdők közelében azonban régen nem kerestünk. Pedig itt is akadnak szép számmal, hiszen, ha vonzó a környék, sokan gondolkodnak hosszú távon és építenek egy nyaralót, vagy akár állandó otthont.

Hévíz a gyógyfürdőhelyek között is kiemelkedik, legalábbis, ami az ingatlanfelhozatalt illeti, biztosan. A Balaton közelsége és a hosszú évek óta egyre növekvő orosz vendégek száma bizony nagyot lendít az ingatlanok értékén. A luxusházak száma sem kevés, de hát így van ez, ha népszerű turisztikai desztinációról van szó. Márpedig a a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termál tava rengeteg vendéget vonz a környékre – szerencsére nem csak nyáron, de egész évben.

Válogatásunk első tagja ez a panorámás luxusház. A négy hálószobával, három fürdőszobával rendelkező otthonhoz három terasz is tartozik! A nappaliból nyíló teraszon kültéri konyha, míg a hálószobából nyílón jakuzzi található. ezen kívül kültéri grillező, panorámás kert és fitneszterem gondoskodik a kikapcsolódásról.

Az alábbi ingatlant remek helyen, Hévíz centrumában találtuk, amely két lakás egybenyitásával nyerte el mostani nagyságát. Így jelenleg a lakásban 3 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdő 2 erkély és egy egyedileg kialakított hatalmas tetőterasz található, ez utóbbi kölönlegessége a teljes panoráma a városra.

A tófürdőtől 10 perc sétatávolságra épült ez az exkluzív családi ház. A négyszobás otthonban szaunás wellness részleget is kialakítottak. Az építése során minőségi alapanyagokat használtak, a nappaliba pedig egy gyönyörű kandallót is beépítettek. A teraszos családi házat szépen parkosított fákkal, bokrokkal beültetett udvar veszi körbe.

A központtól kissé távolabb, másfél km-re találtuk ezt a 2 szintes családi házat.
A ház különlegessége, hogy egy hatalmas 56 m2-es terasz is tartozik hozzá. A hatszobás házban pedig még konditerem is található. A tágas házat gyönyörű zöld parkosított kert veszi körbe, amiről igény szerint akár még egy további telek is leválasztható.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

© 2024 (v2.202102)