Erdő mellett Óbudán, de központhoz közel

Bár ma már szerencsére elég sok az olyan új építésű projekt, ahol igyekeznek a társasházak köré sok zöldfelületet is biztosítani, azonban az egészen egyedülálló, hogy erdővel körülölelt telekre épüljön egy ház, ráadásul Óbudán, a belsőbb részekhez közel.

A Testvérhegy környezete idilli, és nincs is messze Óbuda, a XIII. kerület, vagy akár más központi, budapesti helyek. Errefelé mostanában épülnek új lakások, ráadásul kis lakásszámban is!

Errefelé szétnézve épülnek fel az emberi léptékű Harsánylejtő 183 projekt lakásai. A második ütemben 6 lakást építenek csendes, zöld környezetben.

A társasház különlegességét az adja, hogy a legutolsó kis utcácskában épül, így a telket már csak az erdő határolja, ami természetvédelmi terület.  Annak ellenére, hogy csodás természeti környezetben épül, mint említettük, a megközelítése egyáltalán nem bonyolult. Innen Óbuda központja autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. A Bécsi úton keresztül hamar a belvárosba juthatunk autóval, a buszmegálló pedig mindössze pár perc sétányira található, amellyel könnyen az 1-es villamosig juthatunk.

Mivel a társasház exkluzív környezetben és kivitelben épül, így csupán 6 lakás kerül kialakításra. Egyedi elhelyezkedésüknek köszönhetően a lakásokból DNY-i irányban a Hármashatár-hegyre, ÉNY- i irányban pedig a Pilisre tárul csodálatos panoráma.

Az épületek tervezésekor a cél a minőségi, letisztult formavilág és stílus megvalósítása volt, ennek értelmében igényes modern házak épülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik, az emeleti lakások belső kétszintesek, melyekhez impozáns tetőterasz társul.
A lakások kivitelezése nem csak esztétikai hanem műszaki szempontból is, a legmagasabb minőségben történik, beleértve a nappaliban található emelő-toló teraszajtó és üvegkorlátot, vagy a redőnyrendszert.

A fejlesztők szép, egységes utcaképet álmodtak meg az idilli lakókörnyezet elérése érdekében. Az új társasház illeszkedik a Harsánylejtőn már megépült épületek arculatához, így akár a környéken sétálva lehetőségünk nyílik megtekinteni, milyen is lesz az újabb épület, ha elkészül.

A környék infrastruktúrája egyébként folyamatosan fejlődik, a közelben játszótér, bölcsőde és óvoda is található, így nem csak párok de gyermekes családok is otthonra találhatnak itt.

 

 

 


© 2021 (v150.202005)