Lakj a város közepén, de nyugodtan!

Nem minden sarkon találni olyan menő lakást, amely Budapest kellős közepén, a Dunától, sétálóutcáktól és a metróktól (esetünkben a Kálvin tér) is csak néhány percre van, mi több a zöldfelületek is igazán közel, szinte a ház előtt vannak. Ezúttal éppen egy ilyen, most épülő különlegességre leltünk a IX. kerület legbelső részén, a Ráday utca és az Iparművészeti Múzeum közelében.

Mindenki a legjobb lakást keresi: legyen a városhoz nagyon közel, de mégis legyen csendes, és az sem baj, ha karnyújtásnyira van sok bulihelyszín, de pár lépés egy zöld park is. Jelentem, mi most találtunk egy ilyen különleges épületet, amelynek a környékén rengeteg a beülős hely, számos intézmény, szórakozási lehetőség van.

A Kálvin tér és a Ráday utca vonzáskörzetében, az Erkel Residences ház éppen egy ilyen. Szerencsére a lakásoknak még mindegy fele elérhető, arról nem is szólva, hogy az házat építtetőnek jó eferenciái vannak, hiszen a Geos Group cégcsoport másfél évtizede működő, nemzetközi ingatlanfejlesztő.

De persze egy ingatlannál a legfontosabb az elhelyezkedés: ebben pedig verhetetlen az Erkel Residences. A Ráday utca közelsége a helyet gyakorlatilag Pest V. kerületi részénél is izgalmasabbá, pezsgőbbé teszi, de pont olyan távolságra van az épület a Ráday utcától és más, forgalmasabb utaktól, ami miatt – mint említettük – csendesnek mondható.

Ráadásul minden elképzelhető intézmény van a közelben, hiszen a város szívében vagyunk, így nem lehet olyat mondani, ami gyalog 5-10 percnél távolabb lenne. Kávézók és éttermek, sportolási lehetőségek, bankok, bevásárlási lehetőségek (közelben van a Vámház körúti vásárcsarnok is), intézmények, iskolák, óvodák tömkelege.

No és a hangulatos Duna-part, a Corvinus Egyetem és a Bálna is 350 méter, azaz 5 perc séta!

Az egyetemek közelsége miatt befektetőknek is kiváló, már csak azért is, mert az árak sem megfizethetetlenek.

A közlekedés pedig nem is lehetne jobb: két metróvonal, villamosok, troli, buszok, bér-biciklik; mi több, a behajtási korlátozás alá eső belvároshoz képest sokkalta rendezettebb autós parkolási viszonyok, remek autó „rácsatlakozási” lehetőségek akár a Balaton, akár a reptér irányába. Angyalföld vagy Újpest ma nagyon népszerű, de aki rendszeresen repül, illetve autóval a Balaton, Győr, Bécs, München, vagy Kecskemét-Szeged vagy akár a Horvát tengerpart felé sokat jár, annak rémálom (plusz 30-40 perc oda és ugyanennyi vissza) a városon átkelni még szombat délelőtt vagy vasárnap délután is. Itt tehát jóval közelebb leszünk az említett célpontokhoz, különösen a repülőtérhez.

Az Erkel Residences stílusos épülete környezettudatos megoldásokat vonultat fel, és a két épületrészből álló 8 emeletes ház minden igényt igyekszik kiszolgálni. A társasházban 8 emeleten 78 darab (35-111 nm alapterületű) lakás készül, egy részük terasszal. A földszinten üzletek, a 3 szintes mélygarázsban 75 darab garázs lesz. A tetőszinten nagy teraszos, kétszintes penthouse lakások kapnak helyet, a kilátás és a luxus kedvelőinek.

A cikk elkészültét az Erkel Residences lakóépület fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

© 2022 (v2.202102)