Harmónia, minőség, zöld környezet: lakókert a városhoz közel

Budapest északnyugati régiójában a lakáskeresés nem könnyű manapság. Ennek során három kérdésben kell döntenünk: elhelyezkedés, kivitelezés, környezet. Ez sokszor kompromisszumokkal járhat, de szerencsére vannak olyan otthonok, amik minden szempontból megfelelhetnek elvárásainknak.

Gyönyörű zöld környezet, hegyekre néző panoráma, minőségi anyagok és kivitelezés, ráadásul a Flórián tér csupán hat, a Nyugati Pályaudvar pedig húsz perc autóval. Mindezek mellett, ha az energiatakarékos megoldások is fontosak lakáskeresés során, kihagyhatatlan lehetőséget kínál az Óbuda Testvérhegy lakókertje.

Ez az új építésű társasház Óbudán, a Testvérhegy déli lábának zöldövezetében, a Harsánylejtő Kertváros közvetlen szomszédságában épül. A Bécsi úttól 450 méterre található csendes zöldövezeti lakókert három ütemben épül, melynek első két épülete már átadásra került.

A harmadik ingatlan is épül, 5 lépcsőházra tagolódik, melyekben a földszinteken és pinceszinteken kapnak helyet a gépkocsi beállók és tárolók. Az épületegyüttesre letisztult és elegáns, modern külső-belső megjelenés jellemző, amely harmonizál a természetes, illetve a már megépített környezettel.

 

Minden lakáshoz változatos méretű erkélyek és a Penthouse lakásokhoz impozáns méretű teraszok tartoznak, míg földszinti lakásokhoz sajáthasználatú kertrészek kapcsolódnak. Az épületek között szép zöld belső park helyezkedik el, ami minden lakó számára kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A modern és esztétikus kialakítás mellett az energiatakarékosság is fontos szerepet kapott. A lépcsőházakban található személyfelvonók is így készültek, ezen kívül az épületek fűtési és hűtési rendszere is megújuló energiaforrások használatával működik.Mindenhez a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús inverteres technológiát alkalmazzák. Az épület tetőszerkezetére pedig napelemet helyeznek, mely a közös használatú részek elektromosenergia ellátásáról gondoskodik. Ezekkel a megoldásokkal nem csak a környezetet óvják, de a költségeinket is csökkentik.

A lakókert új lakásai nagyszerű lehetőségeket kínálnak családok számára, a csendes zöld környezet és a fontosabb centrumok is könnyen elérhetőek. Mindez befektetők számára is tökéletes választás, hiszen a kereslet a bérlakáspiacon is nagy a jól megközelíthető igényes otthonok iránt.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.

 

 


© 2021 (v150.202005)