Harmónia, minőség, zöld környezet: lakókert a városhoz közel

Budapest északnyugati régiójában a lakáskeresés nem könnyű manapság. Ennek során három kérdésben kell döntenünk: elhelyezkedés, kivitelezés, környezet. Ez sokszor kompromisszumokkal járhat, de szerencsére vannak olyan otthonok, amik minden szempontból megfelelhetnek elvárásainknak.

Gyönyörű zöld környezet, hegyekre néző panoráma, minőségi anyagok és kivitelezés, ráadásul a Flórián tér csupán hat, a Nyugati Pályaudvar pedig húsz perc autóval. Mindezek mellett, ha az energiatakarékos megoldások is fontosak lakáskeresés során, kihagyhatatlan lehetőséget kínál az Óbuda Testvérhegy lakókertje.

Ez az új építésű társasház Óbudán, a Testvérhegy déli lábának zöldövezetében, a Harsánylejtő Kertváros közvetlen szomszédságában épül. A Bécsi úttól 450 méterre található csendes zöldövezeti lakókert három ütemben épül, melynek első két épülete már átadásra került.

A harmadik ingatlan is épül, 5 lépcsőházra tagolódik, melyekben a földszinteken és pinceszinteken kapnak helyet a gépkocsi beállók és tárolók. Az épületegyüttesre letisztult és elegáns, modern külső-belső megjelenés jellemző, amely harmonizál a természetes, illetve a már megépített környezettel.

 

Minden lakáshoz változatos méretű erkélyek és a Penthouse lakásokhoz impozáns méretű teraszok tartoznak, míg földszinti lakásokhoz sajáthasználatú kertrészek kapcsolódnak. Az épületek között szép zöld belső park helyezkedik el, ami minden lakó számára kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A modern és esztétikus kialakítás mellett az energiatakarékosság is fontos szerepet kapott. A lépcsőházakban található személyfelvonók is így készültek, ezen kívül az épületek fűtési és hűtési rendszere is megújuló energiaforrások használatával működik.Mindenhez a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús inverteres technológiát alkalmazzák. Az épület tetőszerkezetére pedig napelemet helyeznek, mely a közös használatú részek elektromosenergia ellátásáról gondoskodik. Ezekkel a megoldásokkal nem csak a környezetet óvják, de a költségeinket is csökkentik.

A lakókert új lakásai nagyszerű lehetőségeket kínálnak családok számára, a csendes zöld környezet és a fontosabb centrumok is könnyen elérhetőek. Mindez befektetők számára is tökéletes választás, hiszen a kereslet a bérlakáspiacon is nagy a jól megközelíthető igényes otthonok iránt.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)