Balatonfűzfő: az álmom egy vitorlás

Az északi part igazi gyöngyszeme Balatonfűzfő, amely ma már közel sem az egykori papírgyáráról híres.

Emlékszik a régi füzetek borítójára? Az apró vitorlás logóját milyen sokan színeztük ki anno? Miközben az iskolapadot koptattuk, aközben gondolatban már a Balaton mellett csücsültünk fagyit vagy lángost majszolva, a vízbe ugrándozva, élvezve a nyarat. Persze csak később kapcsoltunk: a vitorlás azért volt a logón, mert régebben Balatonfűzfőn készültek a füzetek. Bár ez nem a füzetreklám helye, azért mutatjuk, mire gondoltunk:

Most azonban itt az ideje, hogy gyerekkori álmainkat valóra váltsuk, és vitorlázzunk mi magunk Balatonfűzfőn vagy környékén. Sőt, ha tehetjük, vegyük meg a saját vitorlásunkat, illetve ahhoz egy új apartmant is akár…

El sem hinné, de rövidesen, még az év végéig, elkészül egy, a fővároshoz, Veszprémhez és Siófokhoz is igazén közel eső balatonfűzfői luxusház, a Fűzliget Lakópark. Dél-Budától mindössze egy órányira e csodás, kis lakásszámú épületegyüttes tervezése során fontos szempont volt, hogy minden épületből egyformán élvezhető legyen a Balaton gyönyörű látványa.

A Fűzfői-öböl partján épülő Fűzliget lakópark a Yacht Club és a vitorláskikötő közötti szakaszon épül. A 85 lakásos lakó és üdülőparkban több különböző méretű és elrendezésű otthon közül válogathatunk. Ezek egytől egyig minőségi megoldásokat követve lettek tervezve, sőt fontos szempont volt az is, hogy minden épületből egyformán élvezhető legyen a Balaton gyönyörű látványa.

A lakások saját intim terasszal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással bírnak majd. A hatalmas, 11,5 ezer négyzetméteres telken hat épülettömbben 85 lakás épül, melyekhez fedett parkolók, elektromosautó-töltő is jár, a rezsi pedig igen kedvező lesz, hiszen hőszivattyúkkal szerelik fel a modern, minőségi anyagokból készülő épületet.

Az energiatakarékos, hőszivattyús megoldást még extra, 20 centiméter vastag hőszigetelés, 3 rétegű színezett nyílászárók, valamint klíma egészíti ki minden épületben. Ezen túl is igen magas lesz a kivitelezett műszaki tartalom: emelő-toló teraszajtók lesznek, melyeken át a nagyméretű teraszokra juthatunk. Ezeket egészítik ki elektromosan mozgatható alumínium redőnyök lesznek szúnyoghálóval. Nagy előny az is, hogy idén év végén lesz műszaki átadás. D eérdemes sietni, hiszen a lakások 60%-a elkelt.

A cikk megjelenését a Fűzliget Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

© 2023 (v2.202102)