Töltsd a nyarat saját borospincés balatoni álomházban!

Egy Balatoni kis birtok szőlővel vagy borospincével sokunk álma. A tó körül keresgélve pedig, számos szőlőültetvénnyel és saját borospincével rendelkező kis kúriát találunk. 

Nincs is kellemesebb egy forró nyári napon, a saját borospincénkben hűsölve elfogyasztani egy pohár bort. Szerencsére a kedvező földrajzi adottságoknak köszönhetően, sok esetben lehetőségünk van szőlészkedésre, borászkodásra is, hiszen akadnak olyan házak is, amihez egy kis szőlőültetvény is tartozik. A hozzájuk tartozó balatoni panoráma pedig csak hab a tortán.

Ezúttal ilyen álomházakat kerestünk, és hoztunk el azok számára, akik ilyen otthonra vágynak, vagy csak szívesen gyönyörködnek hangulatos házakban!

A Balaton keleti csücskében, Balatonkenesén bukkantunk erre a csodás panorámás házra. Az ingatlanhoz olyan extrák tartoznak, mint medence, hat személyes jakuzzi és egy nagyon szépen kiépített borospince, ami a társasági események tökéletes helyszíne.
Az üdölőnek is alkalmas öt szobás, öt fürdőszobás családi ház hatalmas nappalijából és teraszáról páratlan balatoni panorámában gyönyörködhetünk.

 

Balatonedericsen hangulatos örökpanorámás családi ház is a miénk lehet. A nagy de karbantartott telken két épület is található, egy 5 szobás teraszos családi ház, illetve egy vendégház. Az házban többek között napozó terasz, grillterasz és egy gyönyörű borospince nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Az udvarra épített szökőkút pedig a nyári napokon hűsíti a környezetét.

Badacsonytomajon remek befektetési lehetőséget találtunk, ami tökéletes választás befektetőknek, vagy nagyobb családok számára. A csodálatos Balatoni panorámával rendelkező jelenleg panzióként üzemelő ingatlan 3 szintes és egy hatalmas 1390 m2-es területen helyezkedik el, ahol a szőlőültetvény is megtalálható. A panzió épülete mögött található egy különálló 20 m2-es romantikus házikó valamint egy medence kapott helyet, a ház alatt pedig egy hangulatos kis borospince várja a hűsölni vágyókat.

Szigligeten lélegzetelállító panorámával rendelkező kis családi birtokot találunk.
A ház három szintes, alul pedig kis borozó, borospince található. A földszinten egy nagy teraszról, emellett a ház minden szintjéről gyönyörködhetünk a panorámában. A családi ház gyönyörű, dombokkal körbeölelt telken fekszik, amit a gondozott szőlősor még szebbé tesz.


© 2021 (v2.202102)