Ezekben a budapesti álomházakban ki lehet bírni a hőséget!

Elhoztunk néhány olyan budapesti luxusházat, ahol szívesen hűsölnénk naphosszat ebben a forróságban!

Amilyen sokat kellett várni a nyárra, olyan hirtelen robbant be, és sajnos azóta sem nagyon megy napközben a hőmérő higanyszála 30 fok alá. Ilyen hőségben elindulni is nehéz otthonról, ha csak nem egy strand az úticél… Szerencsések azok, akiknek van otthon klímájuk. Még szerencsésebbek akiknek van medencéjük is.

Az első ingatlan amin e forróságban megakadt a tekintetünk, ez a rákospalotai családi ház volt. A tervezés során építészek, belsőépítészek és lakberendezők gondoskodtak róla, hogy a kényelemi szempontok mellett esztétikailag is kifogástalan ház készüljön el. A végeredmény magáért beszél: stílusos belső terek, gyönyörű panorámával rendelkező terasz, medence – és ennél a kategoriánál elengedhetetlen klímaberendezés gondoskodik a kényelemről a meleg nyári hónapokban is.

Hasonlóan kellemes életteret nyújt ez a XVI. kerületi családi ház.  A 175 m2-es, amerikai konyhás, étkező-nappalis + 3 hálószobás mediterrán stílusú otthon egy 1051 nm-es, örökzöldekkel beültetett telken helyezkedik el. A gyönyörű, természetesen klímás ház nappalijából pedig a nyári hónapok fontos helyszínére, a fedett, jól árnyéokolt teraszra juthatunk ki.

Pestújhelyen (Újpalotán, a XV. kerületben) is egy csodás 5 szobás házra bukkantunk. A kétszintes épület alsó szintjén egy tágas étkezős konyha és nappali található, ahonnan kilpéhetünk a hangulatos fedett teraszra, ami  kemencével, valamint vízszűrővel felszerelt fúr kúttal is rendelkezik. A felső szinten  3 klimatizált(!) szoba, 2 gardrób, erkély és terasz áll rendelkezésre. A házban ezen kívűl két fürdőszoba és dolgozószoba is helyet kapott.

Válogatásunk utolsó tagja ez a minden igényt kielégítő luxusház, amely a budai oldal északi részén, Aranyhegy és Csillaghegy határán épült. A hét szobás családi ház életterét 3 szint biztosítja, szintenként 105 nm-en, és a hozzá tartozó 1500 nm-es telken. A házban wellness részleg, a kertben pedig úszómedence, grill sarok, valamint pihenő rész is található. Ami pedig ebben a hőségben a legfontosabb a szép medence mellett az, hogy ebben a lakásban minden helyiség légkondicionált.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)