Budai szuperpanoráma Újlipótvárosból

Ki gondolná, hogy egyáltalán létezik olyan belvárosi lakás, amelyből lélegzetelállító panoráma nyílik a Szabadság szoborra, a királyi palotára, a Bazilikára és a parlamentre, a Mátyás templomra és a levéltár épületére, továbbá – csak úgy mellékesen – a teljes budai hegyvidékre, vagy a Pilis és a Börzsöny hegyvonulataira, esetleg a város szinte teljes pesti oldalára. Mindezek láthatók a nemrég átadott Westend Ház felső három emeletén lévő erkélyes lakásaiból. A projekt rendelkezik használatbavételi engedéllyel. A lakások azonnal költözhetők.

A Belvárosban és közvetlen környezetében szinte lehetetlen panorámás, teraszos új építésű lakásokat találni. Különösen nem olyanokat, amelyek már használatbavételi engedéllyel rendelkeznek, így azonnal beköltözhetők.

Budapest egyik legkedveltebb része Újlipótváros, elsősorban annak köszönhetően, hogy ebben a városrészben ötvöződnek a belvárosi élet szinte valamennyi előnyös tulajdonsága. Kitűnően megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel, sétatávolságra van a történelmi belvárostól, kiemelkedően pezsgő a kulturális élete és sokoldalú a történelmi öröksége. Üzletei nagyon jó minőségű, változatos szolgáltatásokat nyújtanak az itt lakóknak, a Szent István park és a Margit sziget pedig minden évszakban kikapcsolódást nyújt. Város a városban.

A Csanády utcában lévő Westend Ház projekt az egyetlen befejezett építkezés Újlipótvárosban.
Jól ismerem a városrész előnyeit, mégis meglepődtem a projekt magas emeleti lakásainál található panoráma képeket látva. Először arra gondoltam, hogy csak a szokásos túlzó marketing fotókba botlottam, hiszen egyáltalán nem volt kézenfekvő, hogyan látható ez az egyedülálló panoráma a sűrűn beépített belvárosból, ahol szinte minden épület azonos magasságú. Rövid vizsgálódást követően világossá vált, hogy a képek reálisak, a projekt sajátos telekadottságainak köszönhetően lehetősége volt a beruházónak 11 emeletet építeni. Az új épület mégsem telepedik rá a környezetére. Szintén a telekadottságnak köszönhető a nagy zöld udvar, amely a környező épületek fás kertjeivel együtt nagy zöld felületet ad.

Már a nyolcadik emeleti lakásokból kinézve, vagy az erkélyen ülve is láthatók a budai hegyek, a kilencedik emelettől pedig fokozatosan tárul elénk a budapesti látképet meghatározó valamennyi épület. Az összes lakás panorámás, mindegyikhez tartozik erkély, akad 37 négyzetméteres terasz is. Természetesen garázs is vásárolható.

A beruházó nem végzett előértékesítést, ezeket a felső emeleti szuperpanorámás lakásokat pedig a végére tartogatta. Ezeknek az értékesítése csak a napokban kezdődött. A 38 éve jelentős építőipari szereplő ÉPKAR Zrt. fontosnak tartotta, hogy kész lakásokkal jelenjen meg a piacon, erősítve ezzel vevői bizalmát. (A beruházó szakmai múltjának köszönhetően a vevőknek sem a minőséggel, sem a jövőbeni garanciával nem lesz gondjuk.)

Természetesen nem csak a nappali, hanem az éjszakai panoráma is lenyűgöző. azaz itt megélhetjük azt az igazi „város felett” érzést. Ha ön is szeretné a parlamentet, a várat és a budai hegyeket az erkélyéről, vagy a teraszáról reggel, este és napközben is megcsodálni, egy, a város közepén lévő, magas emeleti új lakásból, akkor nézzen szét a projekt weboldalán.


© 2021 (v2.202102)