Szerkezetkész a Testvérhegy új ékköve Óbudán

Most te is bejuthatsz egy építkezésre, bejárhatsz egy különleges lakóparkot Óbudán, a Testvérhegyen, hiszen rövidesen megépül az épület legmagasabb pontja. Mint megtudtuk, ezt az eseményt bokrétaünneppel és nyílt nappal ünnepli meg a fejlesztő, meghívva minden új érdeklődőt.

A bokrétaünnep eredete a XIV. századra nyúlik vissza. Ez az építők és építtetők közös ünnepe, amelyet akkor tartanak amikor az épület tartószerkezete elkészült. Minden építkezésen eljön tehát a nagy nap, amikor az épület eléri a legmagasabb pontját.

Az Óbuda-Testvérhegy Lakókertben a beruházó friss hír szerint az új érdeklődők számára nyílt nappal egybekötött Bokréta Ünnepet rendez! Már csak pár nap és bejuthatsz egy építkezésre, te is bejárhatsz egy különleges lakóparkot Óbudán, hiszen napokon belül, június végre megépül az Óbuda-Testvérhegy Lakókert harmadik ütemének legmagasabb pontja, amit nyílt nappal ünnepel meg a fejlesztő.

A régi hagyományok szerint tehát az épület legmagasabb pontjára bokrétafát állítanak, vagy bokrétacsokrot helyeznek el. Az ünnepi beszédet követően legtöbbször magán az építkezés helyén bokrétaünnepi lakomát is tartottak.

Most tehát az Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. ütemében is elérkezett ez a szép pillanat. A fejlesztő szeretné az érdeklődőknek is bemutatni a szerkezetkész épületünket az említett nyílt nap keretében. Ahol személyesen, aki igényli, részletes ismertetőt kaphat az épületről, az építkezésről. Mi több, saját szemével láthatja a beépített anyagok minőségét. Akár a kiválasztott lakásból is láthatja a kilátást, tájolást, fényviszonyokat. Illetve, aki csak most keresgél, annak egy ilyen bejárás az otthona, lakása kiválasztásában fontos lehet.

A szerkezetkész Óbuda-Testvérhegy épületnek most kezdődnek a belső munkálatai. Olyan ez, mint egy festmény, a háttér nagy ecsetvonásokkal, hamar és látványosan elkészült. De a csendélet kiteljesülése, ahol minden virágszálat, minden szirmot lefestettünk, minden részletnek komoly szerepe van. A fejlesztő az alkotást most együtt álmodja és valósítja meg a vevőivel.

új építésű lakások

A cikk megjelenését az Óbuda-Testvérhegy Lakókert fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)