Balatoni álom: saját vízpart a kert végében!

A Balaton parti házak népszerűsége nyáron még nő is, hiszen ki ne szeretne egy saját házat a tó partján?! Főleg, ha a kertünk végében strandolhatunk, vagy éppen a saját stégünkön napozhatunk. Akadnak ilyen különleges eladó házak is, amikre lecsaphatunk, ha idén nyáron már a teraszunkról gyönyörködnénk a Balatonban.

Körülnéztünk a déli és az északi oldalon is és elhoztunk néhányat a kínálatból!

Balatonszepezden találtuk ezt a kétszintes nyaralót, melyhez 14 méter széles saját vízpart tartozik. A ház földszintjén amerikai konyhás nappali, hálószoba és fürdőszoba, a külön is használható emeleti részen pedig szintén ezek a helyiségek találhatók meg. A nappalihoz terasz is tartozik, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A háztól pedig csupán 15 méterre várja új gazdáit a saját vízpart kis stéggel.

A Balaton déli partján, Balatonszárszón is eladó egy vízparti nyaraló. Az épületet 2015-ben teljesen átépítették, a földszinten nappali-étkező, panorámás szivarszoba, kettő hálószoba, konyha, fürdőszoba, és egy panorámás terasz található. Az emeleten pedig három vízre néző hálószobát, fürdőszobát és panorámás tetőteraszt alakítottak ki.

Ugyanit, szintén Balatonszárszón találtunk egy új építésű ikernyaralót is, közvetlen vízparttal.
Az új építésű nyaralóból csodás panoráma nyílik a Balaton északi oldalára, a Badacsonyra, a Tihanyi-félszigetre. A ház alapterülete 70 négyzetméter, és amerikai konyha + nappali, két hálószoba, előszoba, kádas fürdőszoba helyiségekből áll. A panorámát fedett teraszról csodálhatjuk, mely a nappaliból közelíthető meg. A teljesen nádmentes vízpart kiépített beton partvédelemmel, saját stéggel rendelkezik.

Balatonlellén egész évben lakható téliesített álomnyaralóra bukkantunk. Gyönyörű környezetben épült ez a több generációs, panorámás családi ház. A nyaraló 23 méter széles kövezett és betonozott vízparttal és napozóstéggel rendelkezik.

Nádas nincs ezen a partrészen, a Balaton vize pedig sekély. A nyaraló 140 m2-es földszinti részén található a tágas előtér-nappali-amerikai konyha-étkező rész. A nappalihoz kapcsolódik a közel 50 m2-es, részben fedett külső terasz és a nyári konyha. A földszinten pedig kialakítottak egy külön lakrészt és wellness-részleget is.

Szintén a déli oldalon, Balatonbogláron épült ez a közvetlen vízparti otthon saját stéggel, nádmentes öbölben.  A 698 négyzetméteres telekre épült ház kétszintes, nappali, két fürdőszoba és öt szoba került kialakításra. A kert végében található vízparti szélesség körülbelül 19 méter.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)