A pesti Broadway-n keresel? Ezt nézd!

Amennyiben a pesti belvárosban, az ún. Brodway-n, a Király utcához, az Andrássy úthoz, a Bazilikához, a Nyugati Pályaudvarhoz és az Oktogonhoz is közeli, tágas, de mégis megfizethető, lakást keresel, találtunk egy remek ajánlatot. Most csapj le rá, mert már nem sokáig lesz eladósorban!

A vérbeli befektetők, vagy a bátrabb magánemberek nem tétováznak: nagy fantáziával képesek megálmodni azt az ingatlant, amely a lehető legjobb befektetés lesz akár rövid távú kiadásra, akár hosszabb távú bérletre, akár saját célra.

A belváros kínálata nem is olyan nagy, mint hinnénk, különösen nem akkor, ha a földi halandóknak még megfizethető, 50 milliós határ alatt keresgélünk a körúton belül olyan lakást, amely nem 20-30 négyzetméteres, hanem akár egy kisebb családnak is elegendő lehet.

Errefelé keresgélve bukkantunk rá erre, a Nagymező utca 8-as szám alatti, műemléki házban lévő igen tágas és nagy belmagasságú, tehát könnyen galériázható, mégis a bűvös 50 milliós ár alatt kínált első emeleti, kellően világos lakásra.

Természetesen felújítandó ingatlanról van szó, de méreténél, elhelyezkedésénél fogva igazi luxusotthon varázsolható belőle, amely a legigényesebb bel- vagy külföldi bérlőnek, igen magas áron kiadható, hiszen a Király utca belső részének szinte a sarkán van, mégis csendes, jó adottságú.

Az 55 nm-es egy szobás, felújítandó lakás az 1912-ben épült, Ernst Lajos által megépítettet különleges épületben található. Az épület különlegessége, hogy egyszerre lakóház, múzeum és mozi is volt itt anno, azaz a társasház remekül illeszkedik a pesti Broadway kulturálisan pezsgő arculatába.
Érdemes tudni, hogy az épület Budapest első ötemeletes háza! A ház belső része ráadásul megújult, a külső homlokzatot pedig idén rekonstruálják. És pár lépésre található az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom is.

Az itt kínált otthon egy belső, ezért csendes, emellett pedig világos udvarra néz. A tágas előtér végén helyezkedik el a tágas nappali, és innen nyílik a fürdő, valamint a nagy konyha is. A konyha mellett egy kis kamra, és egy alvó vagy dolgozó helyiség található jelenleg. Ám a belső alaprajz rugalmasan alakítható. Nagy előny, hogy a laksá belmagassága 3,55 méter, így több helyiségben galériázható is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)