Közel a Corvinhoz, mégis remek áron!

Egyre ritkább a jó kínálat a belváros környékén, különösen az olyan megoldások, ahol a rezsi sem emelkedik az egekig, az árazás sem elszállt, egyúttal a környék is eléggé trendi. Most a Corvin-negyed környékén néztünk szét.

A Józsefváros, különösen a Corvin-negyed környéke alaposan átformálódott – Pest egyik legtrendibb, legnépszerűbb környéke lett. Ugyanakkor aki új lakást keres, annak egyre ritkább a jó áron, mégis jó minőségben elérhető kínálat errefelé. Különösen az olyan megoldások, ahol a rezsi sem emelkedik az egekig, minden felsőoktatási intézmény közel van, de egyúttal a környék is eléggé trendi

Most éppen egy ilyen lehetőségre leltünk a belvárosban, a VIII. kerület legkedveltebb részén, az emlegetett Corvin-negyed közvetlen szomszédságában. Ennek szélén kínál színvonalas lakásokat a Baross Utcai Társasház, melyben 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathatnak az első lakásukat kereső fiatalok. De nem csak ők, hanem a kiváló oktatási intézmények (egyetemek, főiskolák) közelségét preferáló szülők, akik fiatal csemetéjüknek keresnek minőségi fővárosi lakást. De azok is megtalálják itt a számításukat, akik családosok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A lakások műszaki és esztétikai értelemben is minden mai elvárásnak megfelelnek, így – az említett pénztárcakímélő rezsit modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer teszi lehetővé.

A kiváló közlekedéssel megáldott Baross utcában található épület szerencsére változatos alaprajzú otthonokat kínál. Az is jó hír, hogy a lakások többsége már el is kelt.

És a parkosított belső kert is csodás. A Corvin Negyed közelsége pedig egyúttal azt is jelenti, hogy a környéken üzletek tömkelege van, méghozzá egy fedett bevásárlóközpontban. E mellett természetesen éttermek, kávézok szép számmal találhatók és a közlekedés is kiváló, még metróval vagy a villámgyors kötött pályás 4-6-os villamosokkal is bárhová eljuthatunk a város belső részén, akár 10-15 perc alatt is, legyen szó akár kötött pályás közlekedésről, akár bringázásról.

De az autósok életét is megkönnyíti az épület mélygarázsa és a lakóknak járó további lehetséges parkolási kedvezmények.

A jó hír, hogy lehet még válogatni a lakások között.

A cikk megjelenését a Baross Társasház értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)