Jót, jó áron Rákospalota központjában

A XV. kerület szívében, Rákospalotán az Önkormányzattal szemben épül egy remek közlekedéssel megáldott, a Váci úti irodákhoz is közel eső, emberléptékű új társasház, melyet tapasztalt, megbízható kivitelező kínál, ráadásul nem elrugaszkodott áron. Mi több: most nyári, akciós kedvezményekkel.

Tudta, hogy Rákospalota gyönyörűen megújult központja mennyire közel van a városhoz? A Városliget 7 perc, az Árpád híd 9 perc autóval, a tízezreket foglalkoztató Váci úti irodák jobbára ennél is közelebb vannak – így a lakáskiadásban gondolkodóknak is ideális a hely. Közel esik az M3-as és az M0-s autópálya is, így a vidéki rokonság látogatása, vagy a kirándulások-nyaralások sem azzal kezdődnek, hogy egy órát tölt az ember az autóban, mire kivergődik a városból.

Rákospalota főként családi házas és új építésű, sok zöldfelülettel bíró központja, az itt lévő lakások pedig élhetőbb, jobb és szebb is sokak szerint, mint a nagyon felkapott, jelentősen dráguló újpesti városrészek. De ez a helyszín közösségi közlekedéssel is igen gyorsan elérhető: a közeli, sétatávolságra lévő vasútállomásról mindössze 13 percnyi vonatút a Westend! De a 3-as metró újpesti végállomása is 7-9 percnyi buszozással elérhető.

A környék, mivel egy kellemes városrész központja, így rendkívül jól ellátott: közvetlen közelben van Kormányhivatal, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda, általános és középiskolák. Mindemellett három óriási bevásárlóközpont van pár percnyire, a Pólus Center, az Ázsia Center, valamint az Újpesti Stop Shop. Ezekben külön-külön is minden szolgáltatás elérhető. Kikapcsolódásra pedig a közelben van a Halassy Olivér uszoda, a jégcsarnok, a Budai 2. Stadion és számos játszótér.

A Rákospalota központjában, a Hubay Jenő térnél épülő, jövő tavaszra elkészülő, még a kedvezményes 5%-os ÁFA -tartalommal és fizetési ütemezéssel megvásárolható új épülettömbök lakásai, kellemesen, szellősen beépülő zöld telken, nagy kerttel, jó benapozottsággal várja a vásárlókat.

Most meg is nézhető az építkezés, hiszen a Hubay Garden Társasház projekt nyílt napot tart, amelyre mindenkit szeretettel várnak. A nyílt napon résztvevők, amennyiben a helyszínen regisztrálják érdeklődésüket, a Hubay Garden lakásainak árából most további 1 millió forint rendkívüli kedvezményt kapnak.

A nyílt nap helyszíne a Hubay Garden értékesítési irodája (1153 Budapest, Eötvös u. 1., a Hubay Gardennel szemben). 

A nyílt nap időpontja 2019. július 16. (kedd) 09:00-18:00

A kisebb lakásokból is van még választék, és ami meglepő, hogy a jó környék és a remek közlekedés ellenére az új, minőségi lakások ára érdemben nem magasabb, mint amennyit manapság egy-egy hasonló méretű, összehasonlíthatatlanul rosszabb adottságú újpesti panelért elkérnek.

Melyik panelháznak van például saját, belső zárt kertje? Hol van a lakótelepen egy mélygarázsban elektromosautó töltési lehetőség, tömbönként kis lakásszámú épületek, vagy épp a 2018-as energetikai elvárásoknak megfelelő kialakítás.

De persze nagyon lényeges az is, hogy magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő a beruházó és a generálkivitelező vállal garanciát, mégpedig a 25 éves tapasztalattal bíró Grabarics Cégcsoport. A jó ár azért is nyújtható, mert most egyenesen a befektetőtől vehetők meg a lakások, mégpedig kedvező fizetési feltételekkel.

A beruházó tájékoztatása szerint a kiválasztott lakást most egyedi nyári kedvezmény keretében, fantasztikus árengedménnyel lehet megvásárolni. Mi több: a kedvezményes ár mellé a nyári melegre való tekintettel a lakások klimatizálását is biztosítják a most rendelő vásárlóik részére!

A cikk megjelenését a Hubay Garden beruházója és értékesítője, a Grabarics Cégcsoport támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyire járt jól az, aki ma váltott eurót? Most kiderül!

Mennyire járt jól az, aki ma váltott eurót? Most kiderül!

Nem jár már messze a 380-as szinttől a forint.

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

© 2023 (v2.202102)