Város a városban, a metrótól csak 15 percre

Amerikában a távolságot nem kilométerekben, hanem percben mérik. Ha nálunk is így gondolkodnánk, akkor sokkal nagyobb figyelmet kapnának a városhoz közel eső települések, így például a Kelenföldi metró végállomástól csak negyedórányira lévő Törökbálint vagy Biatorbágy is. Most errefelé kerestünk új projekteket.

Az, aki Dél-Budához közel keres remek árú, egyúttal minőségi ingatlanfejlesztést, például Törökbálint vagy Biatorbágy környékén keresgél, az nem mehet el szó nélkül a környék legnagyobb projektje a Tópark ’Be My City’ mellett. Ma a Buda környéki új építésű lakások közt érdemes ezt az új lakóparkot alaposabban is szemügyre venni.

A Tópark projekt egyik nagy előnye, az elhelyezkedése. A Törökbálinti-tó mellett elterülő lakóparkot az M0 autóút valamint az M1, M7 autópályák háromszöge határolja, így az autóval közlekedők számára igazi főnyeremény, hiszen fekvése gyors bejutást tesz lehetővé a fővárosba. A Tópark városnegyedhez kapcsolódó csomóponti ágakon keresztül az ingatlankomplexum közvetlen csatlakozási lehetőséget nyújt az M0-ás körgyűrűn a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér felé, valamint az M1-es autópályán Budapest és Győr irányába.

A Tópark az ország első “Város a Városban” kialakítású projektje.

Hogy mit is jelent ez pontosan? A városnegyedben – ahol három funkció együttesen, egymást erősítve érvényesül – innovatív irodák, szolgáltató és üzlethelyiségek, valamint lakások egyaránt megtalálhatóak. A három szolgáltatási funkciót, mint egy fő rendező szál, gyűjti maga köré az épületegyüttes 330 méter hosszú fő passzázsa. A tó közelsége, illetve a tó partjával párhuzamosan kialakított gyönyörű sétány esztétikai, ökológiai és szociális szempontból is elsődleges fontosságú az épületegyüttes mindennapi életében. A lakók , irodabérlők valamint a városnegyedbe látogatók változatos igényeinek kiszolgálása érdekében, a komplexumban a szolgáltató egységeken túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde, egészségügyi intézmény, szabadidős központ is helyet kapnak majd a jövőben. A változatos lakáslistán mindenki megtalálja a számára ideális kialakítású, méretű és elhelyezkedésű otthont. Az egy hálószobás lakásoktól kezdve, akár nagyobb családok számára ideális, nappali + 4 hálószobás lakást is vásárolhatunk.

A hangulatos tó parti otthonok a háromrétegű nyílászáróknak köszönhetően zajmentesek, a radiátorok helyett az ingatlanok a legmodernebb mennyezet fűtő-hűtő rendszerrel ellátottak, mely nemcsak az ideális komfortérzetet, hanem a legenergiatartalékosabb fűtési és klímarendszert is biztosítja egyben.

A cikk megjelenését a Tópark projekt értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)