Város a városban, a metrótól csak 15 percre

Amerikában a távolságot nem kilométerekben, hanem percben mérik. Ha nálunk is így gondolkodnánk, akkor sokkal nagyobb figyelmet kapnának a városhoz közel eső települések, így például a Kelenföldi metró végállomástól csak negyedórányira lévő Törökbálint vagy Biatorbágy is. Most errefelé kerestünk új projekteket.

Az, aki Dél-Budához közel keres remek árú, egyúttal minőségi ingatlanfejlesztést, például Törökbálint vagy Biatorbágy környékén keresgél, az nem mehet el szó nélkül a környék legnagyobb projektje a Tópark ’Be My City’ mellett. Ma a Buda környéki új építésű lakások közt érdemes ezt az új lakóparkot alaposabban is szemügyre venni.

A Tópark projekt egyik nagy előnye, az elhelyezkedése. A Törökbálinti-tó mellett elterülő lakóparkot az M0 autóút valamint az M1, M7 autópályák háromszöge határolja, így az autóval közlekedők számára igazi főnyeremény, hiszen fekvése gyors bejutást tesz lehetővé a fővárosba. A Tópark városnegyedhez kapcsolódó csomóponti ágakon keresztül az ingatlankomplexum közvetlen csatlakozási lehetőséget nyújt az M0-ás körgyűrűn a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér felé, valamint az M1-es autópályán Budapest és Győr irányába.

A Tópark az ország első “Város a Városban” kialakítású projektje.

Hogy mit is jelent ez pontosan? A városnegyedben – ahol három funkció együttesen, egymást erősítve érvényesül – innovatív irodák, szolgáltató és üzlethelyiségek, valamint lakások egyaránt megtalálhatóak. A három szolgáltatási funkciót, mint egy fő rendező szál, gyűjti maga köré az épületegyüttes 330 méter hosszú fő passzázsa. A tó közelsége, illetve a tó partjával párhuzamosan kialakított gyönyörű sétány esztétikai, ökológiai és szociális szempontból is elsődleges fontosságú az épületegyüttes mindennapi életében. A lakók , irodabérlők valamint a városnegyedbe látogatók változatos igényeinek kiszolgálása érdekében, a komplexumban a szolgáltató egységeken túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde, egészségügyi intézmény, szabadidős központ is helyet kapnak majd a jövőben. A változatos lakáslistán mindenki megtalálja a számára ideális kialakítású, méretű és elhelyezkedésű otthont. Az egy hálószobás lakásoktól kezdve, akár nagyobb családok számára ideális, nappali + 4 hálószobás lakást is vásárolhatunk.

A hangulatos tó parti otthonok a háromrétegű nyílászáróknak köszönhetően zajmentesek, a radiátorok helyett az ingatlanok a legmodernebb mennyezet fűtő-hűtő rendszerrel ellátottak, mely nemcsak az ideális komfortérzetet, hanem a legenergiatartalékosabb fűtési és klímarendszert is biztosítja egyben.

A cikk megjelenését a Tópark projekt értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)