Félúton a Balaton és a Velencei-tó közt, két generációnak

Ha valaki kétgenerációs házat keres, döbbenten tapasztalhatja, hogy néha milyen ingatlanokat neveznek tulajdonosaik kétgenerációsnak. Sokak szerint a kétgenerációsba belefér, hogy az ingatlannak sok szobája van, de csak egy fürdőszobával és egy konyhával rendelkezik. A két külön önálló lakrésszel és két külön bejárattal rendelkező ingatlanokat pedig szó szerint nagyítóval kell keresni. Most találtunk egy ilyet.

Kőszárhegy egy nyugodt, csendes község Székesfehérvár mellett, épp a Balaton és a Velencei-tó között félúton. A település arról híres, hogy itt található a Seuso-kincs feltételezett lelőhelye, mi azonban egy másik kincset találtunk a községben. Méghozzá egy olyan kétgenerációs ingatlant, amelynek két lakrészét, nemhogy két külön bejáraton, hanem a nagy teleknek köszönhetően két külön utcáról közelíthetjük meg.

Itt tehát tényleg teljesen elszeparáltan élhet két generáció, akiket a függetlenség mellett, az összetartozás élményével ajándékoz meg az ingatlan két épülete között kialakított wellness részleg, ahol egy nagy méretű beltéri úszómedence, kiépített gőzfürdő, szauna és rekreációs rész kapott helyet.

A medencét így akkor is élvezheti a család apraja-nagyja, ha az időjárás nem megfelelő egy balatoni, vagy velencei-tavi fürdőzéshez. Ugyanakkor a medencetér kinyitható üvegajtajainak köszönhetően egybenyitható a terasszal, így jó időben kültéri, fedett medenceként funkcionálhat.

De most nézzük a két lakást! Az épületegyüttest építész tulajdonosa saját célra tervezte így átgondolt belső struktúrával rendelkezik, benapozottságának köszönhetően alacsonyabb a fűtésszámla, és odafigyeltek a minőségi anyaghasználatra is.

A főépület földszintjén hatalmas, épített kandallóval rendelkező nappali ad teret a meghitt családi rendezvényeknek, mellette étkezőt, konyhát, 2 hálószobát, dolgozószobát, fürdőszobát és tárolót találunk ezen a szinten. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és egy gyerekkuckó kapott helyet, így az épület egy 3-4 gyermekes család számára is kényelmes életteret biztosíthat.

A kisebb épületben egy 3 szobás lakást alakítottak ki, ami kényelmes lehet a nagyszülők számára, de ideális lehet a legnagyobb gyermeknek is családalapításkor, ha nem szeretne a szülői fészektől nagyon messze repülni.

A csodás épületegyüttest egy tájépítő által tervezett, gondozott kert veszi körbe, melyet kamerarendszer figyel. A mindössze 13 km-re fekvő Székesfehérvár pedig munkalehetőséget biztosít, így az ingatlan ideális azok számára is, akik a megyeszékhelyről költöznének ki egy csendesebb, nyugodtabb környezetbe.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

© 2024 (v2.202102)