A jövő építészete: luxus és minőség Újbudán

Milyen lehet egy díjnyertes modern építészeti megoldásokat alkalmazó Nyugat-Európai színvonalon kivitelezett ingatlan fejlesztési projekt Újbudán? Erre keressük most a választ.

Az új építésű lakások között keresgélve feltűnhet, hogy sokban hasonlítanak egymásra. Épülnek azonban olyan lakások is, ahol kifejezetten az volt a cél, hogy a megszokottól eltérőt, sőt, valami egészen egyedit alkossanak. Valami újjal próbálkozni mindig merész vállalkozás, és elsősorban a piac határozza meg a sikerét. Most olyan projektet mutatunk, ami nem csak sikeresnek ígérkezik, de díjat is nyert a terveiért, megelőzve másik huszonkettőt.

Az Újbudán épülő Elite Park egy elismert építésziroda tervei alapján készül. Az iroda pedig olyan tervekkel állt elő, mely díjat is nyert. Mindemellett a környezettudatosságra való törekvéseiért zöld minősítést szerzett – az ország első lakóparkjaként!

Az Elite park kialakításában és színeiben is eltér a megszokottaktól. Az átlagos kockaházak helyett egyedi formavilágú épületek készülnek, ferde tetősíkokkal, az épületek között nagyobb terekkel azért, hogy még fényesebb, világosabb otthonok várják lakóikat.

A harminckétféle lakástípus kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Választhatunk kertkapcsolatos vagy akár panorámateraszos lakások közül is. Az épület földszintjén kertkapcsolatos lakások, zöldterület, üzlethelyiségek és tárolók épülnek.

A lakások kialakítása során a fő szempont a funkcionalitás és az esztétikum harmoniájá volt, így átgondolt térkihasználással alkotják meg a társasház lakásait. Nem véletlenül “Park” a megnevezése, a be nem épített telek-részeken zöld területeket alakítanak ki.  Ezt segíti, hogy a Budafoki út felől 40 m széles zöld védősáv biztosítja majd a pihenni vágyó lakók kényelmét.

A beruházó a vásárlók számára biztosítja azt a lehetőséget is, hogy automatizált, távolról vezérlehető épületgépészeti rendszert igényeljenek új otthonaikba.

Az Elite Park nem csak egy lakópark hiszen, a környezetében új városrész van kialakulóban. A lakóingatlanokon kívül irodaházak és szolgáltató létesítmények épülnek. A Kopaszi-gáttól és a Dunaparttól sétatávolságra épülő park kíváló megközelíthetősége (a belváros közelsége) miatt itt egy lakás nem csak igényes otthonnak, de befektetésnek is kiváló.

A cikk megjelenését az Elite Park értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

© 2024 (v2.202102)