Kedvenc vízi élményparkjaink körül: Zalakaros

Nyári sorozatunk következő megállója Zalakaros, amely az ország egyik legnépszerűbb élmény- és strandfürdőjével rendelkezik, így évek óta nem csak a gyógyulnivágyók, de a gyermekes családok és fiatalok számára is kedvelt úticéljává vált. Felfedeztük az ingatlankínálatot, és remek lehetőségeket találtunk.

A Keszthely és Nagykanizsa között fekvő településnek, a több mint 50 éve működő fürdőkomplexum hozta meg a népszerűséget. A kezdeti gyógycentrum mára már minden igényt kielégítő strandfürdővel és élményfürdővel várja vendégeit, méghozzá nem is keveset! Jelenleg a 7. helyen áll a hazai vendégéjszakák tekintetében, tehát biztosan állíthatjuk, hogy az egyik legnépszerűbb magyar turisztikai célpontról van szó. No, de egy ilyen felkapott településen vajon mi a helyzet az ingatlankínálattal?

Akadnak eladó ingatlanok a Zala megyei kis településen, ha hosszabb távra tervezzük az üdülést. Na meg persze annek tudatában, hogy az ország top 10-es listáján szerepel, befektetés szempontjából sem utolsó lehetőség! Erre kerestünk most opciókat, és találtunk is pár ígéreteset.

Az első kiszemeltünk, egy üdülőingatlan a termálfürdő közvetlen közelében. Az ingatlan  vendégfogadásra alkalmas, a ház belső terei pedig igényesen kialakítottak és ízlésesen berendezettek. Elosztását tekintve kiváló lehetőség befektetésre, ugyanis négy apartmanból áll és egy szép terasz is kapcsolódik hozzá. Ráadásul a berendezéssel sem kell bajlódni, a vételár már azt is tartalmazza.

Ha ilyen jellegű befektetésben gondolkozunk, nagy előny ha az ingatlan már bejáratott vendégkörrel rendelkezik. Ezt kínája nekünk az alábbi házegyüttes is. Zalakaros zöldövezetében 900 négyzetméteres telken helyezkedik el ez a két családi ház. A kétszintes apartmanházban össszesen 3 apartman található, melyekhez külön konyha fürdőszoba tartozik. Ezenkívül a telken még egy háromszintes családi ház is található, ami lehetőséget kínál további 3 apartman kiadására, de igény szerint akár állandó otthonként is funkcionálhat.

Egy gyönyörű újszerű családi házra is bukkantunk, melyben 6 apartman került kialakításra. Az ingatlan egy 1088 nm-es telken helyezkedik el, udvara igényesen parkosítva, térkövezve van, így a vendégek számára is elegendő parkolóhely jut. Az apartmanok mindegyike saját fürdőszobával és konyhával szolgálja a vendégek kényelmét. Az udvarban pedig grillezőhely került kialakításra, mely hangulatos pihenőrész is, tökéletes helyszíne összejöveteleknek, esti beszélgetéseknek, kikapcsolódsának.

 

Válogatásunkat ezzel a kis nyaralóval zárjuk, mely két lakrészből áll, így saját használatra és kiadásra is tökéletes. Sőt, a kettő egymás mellett is remekül megfér. Gyönyörű környezetben, szerencsére a Zalakaros Gyógyfürdőtől nem messze épült a ház. Az ingatlanban két külön bejáratú lakrész található. A földszinti részen nappali, étkező, konyha, kettő szoba, fürdőszoba, míg a lenti részen nappali, konyha, fürdőszoba, hálószoba kapott helyet. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)