Akad még Budapesten szép lakás 20 millió alatt!

Bár lassan hihetetlennek tűnik, de még mindig akad néhány gyönyörűen felújított fővárosi lakás 20 millió alatt!

Néhány évvel ezelőtt 20 millióból szuper, 2-3 szobás lakásokat lehetett venni. Ám a mai ingatlanárak mellett azt gondolnánk, hogy ennyi pénzből esélyünk sincs Budapesten egy saját otthonra. Szerencsére akadnak még lehetőségek azok számára, akik ebből a keretből gazdálkodnak. De azért legyünk reálisak: a fővárosban ebben az árkategoriában leginkább egy, maximum 1,5 szobás lakásokat találunk. Tehát egyedülállóknak, legfeljebb fiatal pároknak ideális lakásokat találunk 20 millió alatt a piacon. Hoztunk most néhány ilyen példát.

Mint már említettem a legtöbb lakás, amihez 20 millió alatt hozzájuthatunk általában egy kis garzon. Első lakásnak azonban egy ilyen tökéletes, ráadásul szépen felújítottakat is találunk mint ez a VIII. kerületi lakás.

Ha hajlandóak vagyunk egy kicsivel többet utazni a belvárosig, itt van ez a gyönyörűen felújított csepeli kis lakás. A Hévtől néhány percre található lakást teljes körűen felújították, így amellett, hogy hamar a városba érhetünk, szinte egy teljesen új otthonba költözhetünk. A felújítás során beépített bútorok mellett, a vadonatúj bútorok – mint a kanapé és  étkezőasztal 4 db székkel – mind a vételár részét képzik.

Szerencsére nagyobb lakásokat is találunk jó áron. Ez a XVIII. kerületi felújított lakás csendes mellékutcában, egy 3 lakásos házban található. A klimatizált, tetőtéri lakás ráadásul nappali+2 hálószobával is rendelkezik, és még erkély is tartozik hozzá, igaz távolabb esik a belső részektől.

Erre a szép kis másfél szobás lakásra Pesterzsébeten bukkantunk rá. A felújított lakásban amerikai konyhás nappali, hálószoba, étkezős előszoba, és egy gyönyörű fürdőszoba került kialakításra. Ráadásul klíma és egy kis elektoromos kandalló is található benne.

Válogatásunkat ezzel a belvárosi “majdnem” másfél szobás lakással zárjuk. Az ingatlan közel van a körúthoz mégis csendes helyen található.
A felújított padlófűtéses lakásban a hatalmas nappaliban egy hálófülke és egy gardrób is található. Ablakai rendezett belső zöld kertre néznek, mely zárt, privát használatú.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)