Élj mindig a napos oldalon!

Létezik olyan új építésű lakás a város belsőbb részén, aminek minden lakása a „napos oldalra” néz? Szétnéztünk Pest belsőbb részein, és nagy meglepetésünkre remek árfekvésben találtunk egy ilyen IX. kerületi, új építésű projektet, mindenhez közel, mégis csendes, sok új építéssel körülölelt helyen.

Ha feltesszük azt az egyszerű keresztkérdést, hogy létezik-e olyan új építésű lakás a város belsőbb részén, aminek minden egyes lakása a napos oldalra néz, akkor nehéz erre igennel válaszolni. Persze üdítő kivételek mindig vannak. Hát még olyan új lakás, melytől a metrómegálló 7 perc, a Duna part és a millennium városközpont 10 perc, a menő Kerekerdő park 1-2 perc, az Orczy kert pedig 8 percnyi sétára van. Ha biciklire vagy rollerre pattanunk, akkor minden még ennél is közelebb van, mégis egy nyugodt, zöldhöz közeli, belvárosias környezetben élhetünk.

Nem mellékes szempont az sem, hogy a környéken koncentrálódik Budapest egyetemeinek jelentős része – pár lépés a SOTE és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új kampusza. Azaz mind a tanulók, mind a kiadást tervező befektetők számára optimális a környék, hiszen ennek hatására a lakó és irodahelyiségek értéke is megnövekedett.

Íme egy éppen ilyen IX. kerületi új projekt a Sunny Side Residence, amely fiataloknak, illetve akár családot is tervező fiataloknak nagyon ideális, hiszen a lakóépülettől karnyújtásnyira van egy bölcsőde, de nagyon közel van óvoda és iskola is, valamint parkok, üzletek, egészségügyi létesítmények, számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség.

A Sunny Side Residence tehát, mint neve is mutatja, éppen egy olyan lakóépület lesz, ahol a lakások tájolása mind a Nap felé irányul, északi tájolású lakás nem is lett tervezve, továbbá lakásokhoz balkonokat és loggiákat is álmodtak a tervezők. Ráadásul az épület záró szintje feletti részét egy zöldtető teszi hangulatossá.
A kétszintes mélygarázsban sok hely lesz, így az az utcán parkoló autók számát is csökkenti, valamint akadálymentes lesz az egész épület, ami nem csak a kerekesszékeseknek előny, de – gondoljunk bele – végső soron a babakocsis közlekedést is megkönnyíti.

A lakások többsége két szobás, de akad egy és háromszobás otthon is, és mivel a projekt nemrég indult, így akad még bőven választék, még 30 millió forint alatti lakás is elcsíphető, pedig ennyiért a környéken egy 40 éves panel szalagház kis lakásait kínálják!

A cikk megjelenését a Sunny Side Residence értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)