Kertvárosi hangulat a belvárostól 20 percre!

Lakásvásárláskor az elsődleges szempont természetesen a környék, hiszen nem mindegy mennyit kell utazni míg a belvárosba jutunk, vagy hova mehetnek ki a gyerekek játszani. Sokan azt gondolják, hogy jó környéket a kertvárosi hangulatot és jó lakást csak nagyon magas áron kaphatunk, ha pedig mégis találnak egy egyet kedvező áron, akkor az biztos egy órányira lesz a belsőbb részektől. Mi azonban találtunk kivételt.

Jó környéken jó lakás szerencsére nem csak nagyon drágán van! Létezik Budapestnek olyan része, ami gyönyörű zöld kertvárosias környezetet kínál, de a belváros is 20 perc tömegközlekedéssel elérhető. Hoztunk egy olyan projektet, ahol a jó környék és a jó minőségű új lakás kéz a kézben jár.

Itt a Paskal Fürdő és a Mogyoródi úti sportpálya szomszédságában, családi házas környezetben épül a Paskal Rose társasház. Mint említettük, a kikapcsolódási lehetőséget helyben is találunk a strandfürdőnek, a közeli sportpályáknak és a Rákos-patak közelségének köszönhetően. A belváros nyújtotta lehetőségekről sem kell lemondanunk, hiszen innen 15 perc az örs vezér téri metró és 20-20 perc a Keleti Pályaudvar vagy a Mexikói út és a Városliget. De helyben is minden megtalálható.

Ebben az idilli környezetben épül a Paskal Rose, mely  két, három illetve négy szobás erkélyes lakásokat kínál. Családok számára a 3-4 szobás lakások tökéletes választásnak bizonyulnak, ez a környék számukra pedig a lehető legjobb választás.

Fiatal párkonak és egyetemistáknak is érdemes szétnéznie. Innen a BGE Pénzügyi kara és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) is alig 10-20 perc alatt elérhető. A közeli tömegközlekedési csomópont pedig lehetővé teszi, hogy az éjszakai szórakozásról vagy a hétvégi belvárosi kikapcsolódásról se kelljen lemondani.

Plusz pont, hogy az autók tárolása miatt sem kell aggódni, az épület mélygarázsában 155 hely áll rendelkezésére.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)