Gesztenyefák árnyékában, a metrótól 20 percre

Ha kiköltözünk a nagyvárosból, nem csak a külső kerületekben érdemes keresgélni. Akadnak olyan agglomerációs települések is, ahonnan fél óra alatt a főváros központjába juthatunk, ráadásul elképesztően jó áron vehetünk akár újépítésű lakást is, méghozzá gesztenyefák árnyékában.

Sok nagyvárosban élő és dolgozó ember elégeli meg a város zaját, a tömeget, a rossz levegőt, majd dönt úgy, hogy egy picivel több időt fordítva az utazásra, inkább nyugodtabb helyre költözik. Ám nem minden esetben egy külsőbb budapesti kerület a legjobb döntés főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy megugrottak az árak arrafelé is az elmúlt években.

Érdemes olyan, fővároshoz közeli településeket keresni, ahonnan jó a közelekedés. Egy ilyen helyen sokkal nyugodtabb élet várhat itt ránk és sok esetben a pénztárcánkat is megkímélhetjük. Mi több gesztenyefák árnyékában hűsölhetünk nyáron.

Ilyen település Bicske is, ahonnan mindössze bő 20 perc autóval a négyes metró kelenföldi végállomása! De ha nagyobb perspektívából nézzük: innen három nagyváros is könnyen megközelíthehető. Budapest mellett Székesfehérvár és Győr is elérhető távolságon belül található, amely lehetővé teszi akár a mindennapos ingázást is.

Itt épül most öt társasházból álló Gesztenyés Lakókert egy több, mint 1 hektáros, bekerített területen számos, 20-30 éves nagy gesztenyefa és nyárfa árnyékában.  A terület nagysága lehetővé teszi, hogy az épületek egymástól élhető távolságban legyenek, elkerülve azt a zsúfolt hatást, amit a fővárosi lakások esetében sokszor tapasztalunk.

A társasházban található lakások változatos alapterületűek, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet. A tetőtérben pedig két nagyobb méretű lakás is épül, tetőterasszal, de a többi lakáshoz is mind tartozik erkély. A lakásokhoz egy, a körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló és egy pinceszinti tároló is tartozik.

Attól sem kell tartani, hogy mindenért a városba kell utazni, a környéken a legtöbb szolgáltatás megtalálható, amire szükségünk lehet. Iskolák, óvoda, bölcsőde, egészségügyi intézmény is van a gyönyörűen megújult, fejlődő városban, sőt még egy uszoda és rendezvénypark is gondoskodik a kikapcsolódásról.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)