Gesztenyefák árnyékában, a metrótól 20 percre

Ha kiköltözünk a nagyvárosból, nem csak a külső kerületekben érdemes keresgélni. Akadnak olyan agglomerációs települések is, ahonnan fél óra alatt a főváros központjába juthatunk, ráadásul elképesztően jó áron vehetünk akár újépítésű lakást is, méghozzá gesztenyefák árnyékában.

Sok nagyvárosban élő és dolgozó ember elégeli meg a város zaját, a tömeget, a rossz levegőt, majd dönt úgy, hogy egy picivel több időt fordítva az utazásra, inkább nyugodtabb helyre költözik. Ám nem minden esetben egy külsőbb budapesti kerület a legjobb döntés főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy megugrottak az árak arrafelé is az elmúlt években.

Érdemes olyan, fővároshoz közeli településeket keresni, ahonnan jó a közelekedés. Egy ilyen helyen sokkal nyugodtabb élet várhat itt ránk és sok esetben a pénztárcánkat is megkímélhetjük. Mi több gesztenyefák árnyékában hűsölhetünk nyáron.

Ilyen település Bicske is, ahonnan mindössze bő 20 perc autóval a négyes metró kelenföldi végállomása! De ha nagyobb perspektívából nézzük: innen három nagyváros is könnyen megközelíthehető. Budapest mellett Székesfehérvár és Győr is elérhető távolságon belül található, amely lehetővé teszi akár a mindennapos ingázást is.

Itt épül most öt társasházból álló Gesztenyés Lakókert egy több, mint 1 hektáros, bekerített területen számos, 20-30 éves nagy gesztenyefa és nyárfa árnyékában.  A terület nagysága lehetővé teszi, hogy az épületek egymástól élhető távolságban legyenek, elkerülve azt a zsúfolt hatást, amit a fővárosi lakások esetében sokszor tapasztalunk.

A társasházban található lakások változatos alapterületűek, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet. A tetőtérben pedig két nagyobb méretű lakás is épül, tetőterasszal, de a többi lakáshoz is mind tartozik erkély. A lakásokhoz egy, a körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló és egy pinceszinti tároló is tartozik.

Attól sem kell tartani, hogy mindenért a városba kell utazni, a környéken a legtöbb szolgáltatás megtalálható, amire szükségünk lehet. Iskolák, óvoda, bölcsőde, egészségügyi intézmény is van a gyönyörűen megújult, fejlődő városban, sőt még egy uszoda és rendezvénypark is gondoskodik a kikapcsolódásról.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

A volt német kancellár bejelentette, hogy nem tudja meghosszabbítani mandátumát a Rosznyefty igazgatótanácsában.

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

© 2022 (v2.202102)