Gesztenyefák árnyékában, a metrótól 20 percre

Ha kiköltözünk a nagyvárosból, nem csak a külső kerületekben érdemes keresgélni. Akadnak olyan agglomerációs települések is, ahonnan fél óra alatt a főváros központjába juthatunk, ráadásul elképesztően jó áron vehetünk akár újépítésű lakást is, méghozzá gesztenyefák árnyékában.

Sok nagyvárosban élő és dolgozó ember elégeli meg a város zaját, a tömeget, a rossz levegőt, majd dönt úgy, hogy egy picivel több időt fordítva az utazásra, inkább nyugodtabb helyre költözik. Ám nem minden esetben egy külsőbb budapesti kerület a legjobb döntés főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy megugrottak az árak arrafelé is az elmúlt években.

Érdemes olyan, fővároshoz közeli településeket keresni, ahonnan jó a közelekedés. Egy ilyen helyen sokkal nyugodtabb élet várhat itt ránk és sok esetben a pénztárcánkat is megkímélhetjük. Mi több gesztenyefák árnyékában hűsölhetünk nyáron.

Ilyen település Bicske is, ahonnan mindössze bő 20 perc autóval a négyes metró kelenföldi végállomása! De ha nagyobb perspektívából nézzük: innen három nagyváros is könnyen megközelíthehető. Budapest mellett Székesfehérvár és Győr is elérhető távolságon belül található, amely lehetővé teszi akár a mindennapos ingázást is.

Itt épül most öt társasházból álló Gesztenyés Lakókert egy több, mint 1 hektáros, bekerített területen számos, 20-30 éves nagy gesztenyefa és nyárfa árnyékában.  A terület nagysága lehetővé teszi, hogy az épületek egymástól élhető távolságban legyenek, elkerülve azt a zsúfolt hatást, amit a fővárosi lakások esetében sokszor tapasztalunk.

A társasházban található lakások változatos alapterületűek, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet. A tetőtérben pedig két nagyobb méretű lakás is épül, tetőterasszal, de a többi lakáshoz is mind tartozik erkély. A lakásokhoz egy, a körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló és egy pinceszinti tároló is tartozik.

Attól sem kell tartani, hogy mindenért a városba kell utazni, a környéken a legtöbb szolgáltatás megtalálható, amire szükségünk lehet. Iskolák, óvoda, bölcsőde, egészségügyi intézmény is van a gyönyörűen megújult, fejlődő városban, sőt még egy uszoda és rendezvénypark is gondoskodik a kikapcsolódásról.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)