Balatonföldvár felé, a luxus felé

Balatonföldvár különlegessége a több, mint egy kilométeres, védett platánsorral szegélyezett, part menti Kvassay sétány. Ennek közvetlen közelében bukkantunk igazi csemegére: egy luxus társasházra.

Földvár felé, félúton – az idősebbek közül sokan ismerik ezt a kissé melankolikus számot, de a többségnek Balatonföldvár inkább a vidámságot juttatja az eszébe. Az igazi nyaralások, a pihenés, a fiatalabbaknak pedig jó kis bulik helyszíne ez. Sokan Siófokra esküsznek, de Földvár sok tekintetben emberléptékűbb, pedig csak pár perccel kell tovább autóznunk az M7-esen, hogy elérjük.

Újbudától Balatonföldvár sincs messzebb, mint egy órányi autózásra, mégis meghittebb, nyugalmasabb hely mint Siófok. Földváron tehát jóval nyugalmasabb lehet a pihenés, mégis ha egy-egy nagyvárosi élményre vágyunk, akkor negyed óra alatt Siófokon lehetünk. De persze Földváron is minden megvan, ami csak szükséges a nyaraláshoz, vagy akár az odaköltözéshez.

A város igazi különlegessége a Balaton partján egyedülálló –több, mint egy kilométeres – védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány.

Ennek közvetlen közelében kínál 56 új építésű luxuslakást egy megbízható fejlesztő a minőségi életstílus kedvelőinek. A változatos alaprajzú 1, 2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A társasház lakásaihoz szerencsére impozáns méretű teraszokat is terveztek, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész tartozik.

A hatalmas parkosított kertben még egy kültéri medence biztosítja a lakók kikapcsolódását.

Ezen a nívós szinten már magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások járnak, melyek minden mai elvárásnak megfelelnek.

A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét fokozzák.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„A jelenlegi pedagógusok zöme nem érdemli meg a béremelést” – olvasói levél

„A jelenlegi pedagógusok zöme nem érdemli meg a béremelést” – olvasói levél

A napokban írtunk arról, hogy a Lidl megint mennyivel emelte a kezdő dolgozók fizetését és hogy az mennyivel magasabb, mint a kezdő tanáré. Egyik olvasónk ezen felbuzdulva írta meg véleményét.

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

A vasárnapi az orosz-ukrán háború 648. napja volt. Esti hírösszefoglaló.

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

A K+F beruházások támogatása jelentősen nő.

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Az eutanázia hazai legalizációjáért küzdő alkotmányjogász Facebookján számolt be minderről.

© 2023 (v2.202102)