Balatonföldvár felé, a luxus felé

Balatonföldvár különlegessége a több, mint egy kilométeres, védett platánsorral szegélyezett, part menti Kvassay sétány. Ennek közvetlen közelében bukkantunk igazi csemegére: egy luxus társasházra.

Földvár felé, félúton – az idősebbek közül sokan ismerik ezt a kissé melankolikus számot, de a többségnek Balatonföldvár inkább a vidámságot juttatja az eszébe. Az igazi nyaralások, a pihenés, a fiatalabbaknak pedig jó kis bulik helyszíne ez. Sokan Siófokra esküsznek, de Földvár sok tekintetben emberléptékűbb, pedig csak pár perccel kell tovább autóznunk az M7-esen, hogy elérjük.

Újbudától Balatonföldvár sincs messzebb, mint egy órányi autózásra, mégis meghittebb, nyugalmasabb hely mint Siófok. Földváron tehát jóval nyugalmasabb lehet a pihenés, mégis ha egy-egy nagyvárosi élményre vágyunk, akkor negyed óra alatt Siófokon lehetünk. De persze Földváron is minden megvan, ami csak szükséges a nyaraláshoz, vagy akár az odaköltözéshez.

A város igazi különlegessége a Balaton partján egyedülálló –több, mint egy kilométeres – védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány.

Ennek közvetlen közelében kínál 56 új építésű luxuslakást egy megbízható fejlesztő a minőségi életstílus kedvelőinek. A változatos alaprajzú 1, 2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A társasház lakásaihoz szerencsére impozáns méretű teraszokat is terveztek, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész tartozik.

A hatalmas parkosított kertben még egy kültéri medence biztosítja a lakók kikapcsolódását.

Ezen a nívós szinten már magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások járnak, melyek minden mai elvárásnak megfelelnek.

A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét fokozzák.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)