Balaton: szállodázás helyett akár 12 millió alatt saját vízparti apartman!

Most, a nyár közepén végre újra lassan visszatérni készül az igazi forró nyár, újra indul mindenki a Balaton felé, és persze mindenki szállodát, panziót, kempinget vagy magánszállást vadászik ilyen tájt a Balaton-parton. Leginkább persze egy vízparti nyaraló lenne mindenki álma, de a legtöbben úgy gondolják, hogy egy saját közvetlen vízparti nyaraló elérhetetlen álom, annak megvásárlására úgysem lenne anyagi lehetőségük.

A nyári szezonban ráadásul a magas napi szállásárak mellett és a körülményes szállásszervezés során sokunknak eszébe jut, milyen jó lenne egy saját kis nyaraló, akár csak egy apartman, pláne egy vízparti. Egy ilyen kis álomnyaralóról azonban azt hinnénk, hogy csak egy nagyon szűk réteg kiváltsága, pedig ilyenre is lehet esélyünk.

Körbenéztünk az ingatlanpiacon a legérdekesebb nyári ajánlatok között, és meglepő lehetőségre bukkantunk: mi lenne ha azt mondanánk, hogy akár egy fővárosi lakás árának töredékéért, 12 millió forint vételár alatt is miénk lehet akár egy csodás hétvégi otthon a vízparton?!

Ilyenek például a StrandPark ingatlanfejlesztési projekt II. ütemének apartmanjai is, amelyek közvetlenül a Balaton partján találhatóak, így saját strand is tartozik a társasházhoz az épülettől néhány méterre, így még a strandcucc is maradhat a helyén akár éjszakára is. A társasház közvetlen közelében pedig egy ősfás park található, ami a strand, a gyermekbarát medence és játszótér mellett további kikapcsolódási lehetőséget biztosít helyben. A környéken kirándhatunk ősszel és tavasszal, a korcsolyát pedig készítsük be majd a télre. Innen, a csendes és nyugodt Balatonberényből ráadásul rendkívül gyorsan elérhető a szomszédos Keszthely nyüzsgő városa, a gyógyfürdők kedvelői pedig Hévízre 15, Zalakarosra 30 percen belül érhetnek oda könnyedén.

Családok számára is tökéletes választás, hiszen a társasház teljesen gyermekbarát, így a kialakítás során törekedtek arra, hogy a legkisebbek számára is megfelelő szolgáltatások álljanak rendelkezésre. A gyermekmedence és játszótér mellett gyermekfelügyelet is elérhető. A rendkívül kedvező ár-érték arány mellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy a piacon egyedülálló módon ezek az apartmanok az új Babaváró Hitelből szinte egy az egyben megvásárolhatóak, így a gyermekek igazán kiélvezhetik a nyarakat a Balatonon.

Természetesen egy nyaralót nem csak megvásárolni, hanem fenntartani és gondozni is kell, ami általában sok időt, pénzt és törődést igényelhet. A StrandPark esetében ez sem okoz felesleges gondot a vevőknek. Az apartmanok fenntartása rendkívül gazdaságos, a fogyasztás-arányos használati költségeknek köszönhetően. A saját fűtés és melegvíz – wifi eléréssel – távvezérléssel is működtethető, így nem csak költségkímélő, de rendkívül kényelmes is. A megvásárolt apartmant pedig még gondozni sem kell, hiszen a társasház gondnoksága egész évben gondoskodik annak fenntartásról, illetve a terület karbantartásról és a kertészkedésről is.

Egy ilyen vízparti kis apartman befektetésnek sem utolsó, mivel a Balatonon a saját vízparttal rendelkező ingatlanok a legkeresettebbek, így amennyiben az új tulajdonos azt nem használná ki teljesen egész nyáron, úgy azt rendkívük könnyen ki is tudja adni. Ebben ráadásul a társasház üzemeltetői is segítenek igény esetén, hiszen a teljeskörű bérbeadási szolgáltatás biztosított, így az apartmanok bérebadása a vevők személyes jelenléte nélkül is megoldható és kezelhető.

Könnyen kiszámítható tehát, hogy költséges szállodai szobaárak éveken át való fizetése, és persze a szállásfoglalás nyűgjei helyett mennyire kényelmes és gazdaságos megoldást kínál a SrandPark Üdülőközpont által eladásra kínált apartmanok kiváló ár/érték aránya. De már nem sokáig, mivel a értékesítés megkezdését követő 2 hónap alatt az apartmanok közel kétharmada már gazdára lelt, így érdemes még mostanában lecsapni ezekre az igazán különleges és ritka ajánlatokra, amíg elérhetőek.

A cikk a StrandPark ingatlanfejlesztőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)