Különlegesség Óbudán, zöldben, mégis közel

A sok egymáshoz nagyon hasonló új építésű lakás mellett szerencsére találni olyat is, ami több szempontból is egyedülálló. Mi Óbudán bukkantunk egy ilyen hatlakásos házra, idilli környezetben.

A budapesti újépítésű lakásokról sokakban az a fura kép él, hogy 7-8 házat felhúznak egy belvároshoz közeli nem túl nagy telken, majd több százan költöznek egy-egy házba.

A fővárosi újépítésű projektek között akadnak szerencsére kis lakásszámúak, egészen különlegesek is, ahol mindezek nem jellemzők. Például a Testvérhegy csodás természeti környezetében épülnek a Harsánylejtő 183 elnevezésű projekt lakásai.

A tömegeknek otthont adó több száz lakásos házakkal ellentétben, itt csak 6 lakás kerül átadásra. A nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható tervező és építtető egységes utcaképet és idilli lakókörnyezetet álmodott meg. Ennek érdekében a korábban megépült lakások stílusához igazítják az új lakásokét, mindezt a vevői igények maximális figyelembe vételével.

Sok projekt kínál zöld környezetet, olyannal azonban nem mindennap találkozni, amely az erdővel határos telekre épül, innen pedig csodálatos panoráma tárul a Hármashatár-hegyre és a Pilisre.
Annak ellenére, hogy ilyen környezetben helyezkedik el szerencsére a megközelítése is egyszerű. Autóval a Bécsi út, a Jablonka út és az Erdőalja út felől, a Kocsis Sándor úton közelíthető meg, a tömegközlekedők pedig a buszvégállomást csupán 5 percre találják.

A magas energiaszintű besorolással rendelkező lakások fűtéséről és hűtéséről hőszivattyús rendszer fog gondoskodni. Az emelt szintű műszaki tartalom, amivel a lakásokat átadják pedig többek közt redőnyt, a nappaliban emelő-toló teraszajtót és üvegkorlátot tartalmaz. Természetesen a lakásokhoz tartozik mélygarázs, tároló és opcionálisan felszíni beálló is.

Földszinti és emeleti lakások közül választhatunk, az előbbihez saját kertrész, az utóbbihoz tetőterasz tartozik. Az emeleti lakások ráadásul belső két szintesek, így tágas, kényelmes otthona lehet nagyobb családoknak vagy nagycsaládosoknak is.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)