A körúthoz közel, egy megújuló városrészen

Nem szeretne messze költözni a városközponttól, de a belső részek csillagászati, 70-100 milliós újlakás árai visszatartják? Költözzön olyan új építésű házba, amely a tetőtől-talpig megújuló Józsefvárosban található, a város központi részeitől, például a körúttól és a 4-es metrótól is sétatávolságra!

A megújult Mátyás tér, Teleki tér és II. János Pál Pápa tér sem csak rengeteg minőségi, frissen átalakult, modern utcabútorokat vagy zöldfelületet adnak, hanem ez utóbbi, a II. János Pál Pápa tér pár éve épült metrómegállóval is büszkélkedhet. Így hát a város minden pontja szinte karnyújtásnyira lesz innen. Vidékre sokat járóknak: a Keleti Pályaudvar 10, a Kelenföldi 20 perc alatt elérhető, de az autósok élete is könnyebb itt, mint pár megállóval beljebb. De sétatávolságra van a 4-6-os villamos és a 9-es busz is.

Itt gombamód szaporodnak az új építésű házak, és a régebbi házak többsége is jól karbantartott, vagy rövidesen felújításra kerül. Nézzük is, mi épült mostanság erre?

A kis, csendes utcában, a Homok utcában akad egy rövidesen beköltözhető új ház, amelynek már csak néhány szabad lakása van. Mégis, érdemes ezt megnéznie azoknak, akik a lehető legjobb ár-érték arányt keresik ma a pesti oldalon, méghozzá a belvárosias részeken.

 

A magas technikai színvonalú, igényes új építésű lakások közt még vannak eladó 40-50 négyzetméteres két szobás lakások.

Lényeges tehát, hogy a ház környékének rehabilitációja folyamatosan, ütemesen zajlik, ennek következtében az elkövetkező években jelentős további árnövekedés várható, azaz kiváló befektetés lehet egy ilyen új otthon errefelé.

Ezen túl magas színvonalú, modern fűtés- és hűtésrendszerrel (hőszivattyúval), valamint igényes gépészettel is fel lettek szerelve a lakások, melyek minden mai elvárásnak megfelelnek. Mi több, e projektnél az értékesítők új akciót indítottak, melynek lényege, hogy a vásárlóikban tudatosítsák a hőszivattyús technológia valódi előnyét a hagyományos fűtési és hűtési rendszerekkel szemben. Bizonyítékaként, hogy mennyire hisznek ebben a technológiában azon vevőik számára, akik ezt igénylik, 3 évre átvállalják a fűtési számla fizetését – mondta el a beruházó. Őket ugyanis az elmúlt év tapasztalatai is megerősítették a hőszivattyús rendszerek előnyeiben.

A ház földszintjén e mellett külön megvásárolható parkolóhelyek és tárolók, valamint egy csendes üzlethelyiség is lesz.

Fontos továbbá, hogy a ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók, és egy igen magas színvonalú, közelmúltban felújított, nagy, központi orvosi rendelő is található. A közeli Blaha Lujza téren számos bevásárlási lehetőség, de ugyanígy a Corvin sétányon is éttermek, fitness terem, bevásárlóközpont és mozi is várja a kerület lakóit.

A cikk elkészültét a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)